ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Πω πω μια Ιταλία

Ο Μπονούτσι πανηγυρίζει τη νίκη της Ιταλίας
Ο Μπονούτσι πανηγυρίζει τη νίκη της Ιταλίας PHOTO CREDITS: © 2021 ALESSANDRA TARANTINO, POOL / AP IMAGES

Η Ιταλία έβαλε δεύτερη σερί τριάρα και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Euro 2020, με τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι να επανατοποθετούν τον πήχη των απαιτήσεων στη φετινή διοργάνωση.

Καλώς τα παιδιά... Άλλη μια τριάρα η Ιταλία στο Euro 2020, πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης και μία αγωνιστική εικόνα που μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Πριν από την έναρξη των αγώνων, η Ιταλία δεν θεωρούνταν ως βασική υποψήφια για να βρεθεί στον τελικό της 11ης Ιουλίου. Δεν ήταν καν μεταξύ των τεσσάρων (θεωρητικά) φαβορί της διοργάνωσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Pamestoixima.gr που προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην αγορά "Τελικό Αποτέλεσμα" έως την έναρξή τους.

Στην πράξη, οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι δείχνουν τόσο καλή εικόνα, που δικαιολογημένα φέρνει την επανατοποθέτηση του πήχη των απαιτήσεων. Οι δύο διαδοχικές τριάρες δεν ήρθαν τυχαία, ούτε είναι αμελητέα ποσότητα. Κι ας προέκυψαν απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους, απέναντι σε Τουρκία και Ελβετία, που δεν περίμενε άλλωστε κανείς να φτάσουν πολύ μακριά στο Euro 2020.

Αυτό που πείθει περισσότερο λοιπόν δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αυτό έρχεται. Με ωραίο ποδόσφαιρο, με πίεση ψηλά, με ισοπέδωση σχεδόν του αντιπάλου. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ούτε η Τουρκία ούτε η Ελβετία κατάφερε να πατήσει με αξιώσεις την ιταλική περιοχή, με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να περνάει δύο πολύ εύκολα και ξεκούραστα ενενηντάλεπτα.

Κάπως έτσι, η Ιταλία δείχνει ικανή να εξελιχθεί σε μαύρο άλογο της διοργάνωσης και να προστεθεί στο κλαμπ των ομάδων που λογίζονται ως υποψήφιες για μια θέση στον τελικό. Δίχως τα πολύ μεγάλα ονόματα, αλλά με θαυμαστή λειτουργία στη μεσαία και επιθετική γραμμή της.

Την ίδια ώρα, η Ουαλία είναι κοντά να ξεπεράσει κι αυτή τον δικό της πήχη των απαιτήσεων. Γιατί κακά τα ψέματα, ουδείς περίμενε πως αυτή η ομάδα θα μπορέσει να φτάσει έστω μέχρι τους "16" της διοργάνωσης. Να που όμως είναι πολύ κοντά να τα καταφέρει και να ονειρευτεί για κάτι ακόμη μεγαλύτερο...

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία ματς. Ουκρανία - Βόρεια Μακεδονία, Δανία - Βέλγιο και Ολλανδία - Αυστρία για τα οποία στο Pamestoiximan.gr προσφέρει συνδυαστικά στοιχήματα, όπως τα ακόλουθα:

  • Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία: Οver 5,5 κόρνερ η Ουκρανία / Δανία-Βέλγιο: Ο Λουκάκου να σκοράρει / Ολλανδία-Αυστρία: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Ολλανδία.
  • Δανία-Βέλγιο: Ο Λουκάκου να σκοράρει & η ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ το Βέλγιο & η Δανία over 0,5 γκολ.
  • Ολλανδία-Αυστρία: Ο Ντεπάι να σκοράρει & ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το 1ο & over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.
TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ