ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Ο "όμιλος του θανάτου" επιβεβαιώνει τις προβλέψεις

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκνευρισμένος σε αγώνα της Πορτογαλίας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκνευρισμένος σε αγώνα της Πορτογαλίας PHOTO CREDITS: © 2021 CHRISTOF STACHE/POOL VIA AP / AP IMAGES

Ο "όμιλος του θανάτου" επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τον τίτλο του, με τέσσερις ομάδες να είναι στο κόλπο της πρόκρισης στους "16" του Euro 2020. Η Ουγγαρία σε ρόλο ρυθμιστή και ο κίνδυνος για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ήδη από την κλήρωση των ομίλων, ο έκτος χαρακτηρίστηκε ως "ο όμιλος του θανάτου". Με Πορτογαλία, Γαλλία και Γερμανία μαζί (η τετράδα έκλεινε με την Ουγγαρία), ήταν σαφές πως κάποια θα έμενε ενδεχομένως εκτός νυμφώνος για τη φάση των "16" του Euro 2020. Κάτι που δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί στην πράξη την τελευταία αγωνιστική -ειδικά αν η Γαλλία κερδίσει την Πορτογαλία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα που προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές στα παιχνίδια Ελβετία-Τουρκία και Ιταλία-Ουαλία.

Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον παίκτη που θα πετύχει το τελευταίο γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον νικητή των κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τον καταλογισμό ή όχι πέναλτι στον αγώνα, τις συνολικές κάρτες, τα συνολικά οφσάιντ, το πρώτο γεγονός στον αγώνα, τα σκορ πολλαπλών επιλογών.

Στα του Πορτογαλία - Γερμανία, ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε η "νασιοναλμανσάφτ" μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Γαλλία είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακός. Θύμισε την παλιά σπουδαία ομάδα που "καθάριζε" κάθε αντίπαλο, δίχως τον παραμικρό οίκτο. Από την στιγμή μάλιστα που η πορτογαλική άμυνα φάνηκε από νωρίς πολύ ευάλωτη, ήταν απλά θέμα χρόνου να μπουν τα γκολ από τους παίκτες του Γιόακιμ Λεβ.

Η Γερμανία έπιασε λοιπόν την Πορτογαλία στους τρεις βαθμούς και κοιτάζει τη μονομαχία με την Ουγγαρία, ξέροντας πως με νίκη είναι -ό,τι και να γίνει- στους "16" της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα βέβαια θα ελπίζει σε "Χ" ανάμεσα σε Γαλλία και Πορτογαλία για να φτάσει μέχρι την πρωτιά στον όμιλο.

Το να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα και την τελική κατάταξη στον 6ο όμιλο παραμένει μια πολύ δύσκολη δουλειά, ειδικά από την στιγμή που κι η Ουγγαρία μόνο ρόλο κομπάρσου δεν εξυπηρετεί μέχρι στιγμής. Χρειάστηκε την (αρκετή) τύχη με το μέρος της απέναντι στη Γαλλία, αλλά κακά τα ψέματα στην πρεμιέρα με την Πορτογαλία τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά.

Ο 6ος όμιλος αποτελεί από μόνος του μια εξαιρετική αφορμή για να μείνει κάποιος προσηλωμένος σε όσα γίνονται στο Euro 2020 το φετινό καλοκαίρι. Μπορεί η πανδημία να πήγε πίσω έναν ολόκληρο χρόνο τη διοργάνωση, το αποτέλεσμα όμως (βλ. εξέλιξη και αγωνία) ανταμείβει το φίλαθλο κοινό.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ