ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Man on a mission

Ο Φερνάντο Σάντος μετά το φινάλε του αγώνα της Πορτογαλίας
Ο Φερνάντο Σάντος μετά το φινάλε του αγώνα της Πορτογαλίας PHOTO CREDITS: AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Σε μία πρόταση, ο Φερνάντο Σάντος είπε όσα χρειαζόταν για τον στόχο της Πορτογαλίας στο Euro 2020. Το ραντεβού της 11ης Ιουλίου στο Wembley Stadium και το κοινό που αρχίζει να... ζεσταίνεται.

"Θα πάρω βαλίτσες και τσιγάρα για ένα μήνα, πάμε για να κερδίσουμε". Σε μία πρόταση, ο Φερνάντο Σάντος είπε όσα χρειαζόταν να πει για τον στόχο της Πορτογαλίας στο Euro 2020. Πέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Παρίσι, η Πορτογαλία ψάχνει το repeat. Η αποστολή της βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι βρίσκεται στον "όμιλο του θανάτου" στο Μόναχο, μαζί με τη Γερμανία και τη Γαλλία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Από την άλλη, ποιος... τολμάει να ξεγράψει τους Πρωταθλητές Ευρώπης, ειδικά όταν έχουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή τους. Επί των ημερών του Φερνάντο Σάντος άλλωστε, η Πορτογαλία έχει καταφέρει να μείνει όρθια ανεξαρτήτως συνθηκών, ξέρει πώς να αμύνεται με συνέπεια και πώς να εκμεταλλεύεται το παραμικρό λάθος του αντιπάλου. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση, στην οποία άλλωστε θα "μπει" ως η "Βασίλισσα".

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, με βάση όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος, αυτός κι οι παίκτες του έχουν κυκλώσει μια ημερομηνία: την 11η Ιουλίου. Τον τελικό του Wembley Stadium, το οποίο -παρεμπιπτόντως- έχει αρχίσει να ζεσταίνεται τις τελευταίες μέρες.

Από την στιγμή άλλωστε που μετράμε αντίστροφα τόσο για την έναρξη της διοργάνωσης όσο και για την "πρώτη" της Αγγλίας (αντίπαλος η Κροατία στην πρεμιέρα του Δ' Ομίλου), είναι λογικό ο φίλαθλος κόσμος να περνά όλο και περισσότερες ώρες στα πέριξ του στολιδιού της πόλης.

Προσεχώς, θα καταλάβετε τι εννοούμε...

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ