ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Η Ιταλία θα ταξιδέψει δύο φορές στο Νησί

Οι παίκτες της Ιταλίας πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ουαλίας στο Euro 2020
Οι παίκτες της Ιταλίας πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ουαλίας στο Euro 2020 PHOTO CREDITS: © 2021 ALESSANDRA TARANTINO, POOL VIA AP / AP IMAGES

Η Ιταλία έκλεισε τη φάση των ομίλων με πειστικό τρόπο, δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο Euro 2020 και τσεκάρει ήδη τα εισιτήρια για το... διπλό ταξίδι στο Λονδίνο.

Παρά τις επτά αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα, η Ιταλία έκανε αυτό που χρειαζόταν απέναντι στην Ουαλία. Πήρε τη νίκη και μαζί την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο του Euro 2020, επιβεβαιώνοντας τη γενική πεποίθηση πως είναι η πιο σταθερή και "έτοιμη" ομάδα της φετινής διοργάνωσης, μέχρι στιγμής.

Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι έκαναν ξανά αυτά που τους κατέστησαν αφεντικά στον 1ο όμιλο: πίεσαν ψηλά, δεν έδωσαν καθαρές ευκαιρίες στον αντίπαλο και εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην αντίπαλη άμυνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Pamestoixima.gr που προσφέρει για καθένα από τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια με τα οποία ολοκληρώνονται ο δεύτερος και ο τρίτος όμιλος, περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές, καθώς και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Η Ιταλία έκλεισε τη φάση των ομίλων με το 3/3 στο ενεργητικό της, με το απόλυτο βέβαια να μην παίζει τον παραμικρό ρόλο σε αυτά που έρχονται, αφού πλέον η ιστορία κάθε ομάδας/χώρας θα καθορίζεται ανά αγωνιστικό βράδυ. Από την άλλη όμως, ο τρόπος με τον οποίο η "σκουάντρα ατζούρα" έφτασε στους "16" του Euro 2020 δεν μπορεί παρά να δίνει ακόμη περισσότερες αφορμές για να ενταχθεί στο κλαμπ των... φαβορί της διοργάνωσης.

Είναι πειστική, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και -πάνω απ' όλα- δεν δίνει δικαιώματα στον αντίπαλο. Κι όλα αυτά, έχοντας την υποχρέωση να επιτεθεί κι όχι να παίξει άμυνα, κυνηγώντας την αντεπίθεση. Κάτι στο οποίο έτσι κι αλλιώς ως ομάδα έχει μάθει να λειτουργεί.

Συνολικά, οι τρεις πρώτοι αγώνες του Euro 2020 κατέστησαν σαφές πως η νέα... έκδοση της Ιταλίας δεν είναι μόνο αποτελεσματική, αλλά και πολύ ελκυστική. Δεδομένου μάλιστα ότι η "σκουάντρα ατζούρα" θα δώσει το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της στο Λονδίνο, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι βάσει εικόνας, αυτό το σύνολο είναι ικανό να επιστρέψει στην αγγλική πρωτεύουσα. Για τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Α, κρατήστε κι αυτό: το ιταλικό (φίλαθλο) στοιχείο είναι πολύ έντονο στην πόλη, οπότε ετοιμαστείτε να δείτε το Wembley Stadium ντυμένο στα χρώματα των γειτόνων.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ