ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Η Γερμανία είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό

Οι παίκτες της Γερμανίας πανηγυρίζουν το γκολ
Οι παίκτες της Γερμανίας πανηγυρίζουν το γκολ PHOTO CREDITS: © 2021 LUKAS BARTH/POOL PHOTO VIA AP / AP IMAGES

Η Γερμανία αγχώθηκε πολύ έως ότου πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Euro 2020, έχοντας πλέον μπροστά τη μονομαχία με την Αγγλία. Η "νασιοναλμανσάφτ" είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό μεταξύ των δεκαέξι ομάδων που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Το φινάλε της φάσης των ομίλων στο Euro 2020 αποτέλεσε το καλύτερο ορεκτικό εν όψει της έναρξης των νοκ άουτ αγώνων. Για τις ομάδες του 6ου ομίλου βέβαια, αυτή η τελευταία αγωνιστική ήταν κάτι σαν πρόωρος τελικός στη διοργάνωση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην πράξη από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τους αγώνες τους, οι τέσσερις ομάδες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Pamestoixima.gr που προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για κάθε παιχνίδι της φάσης των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν όλες τις προσφορές μαζεμένες στο Euro Zone. Κάθε ημέρα και μία μεγάλη προσφορά για το Ευρωπαϊκό σ’ ένα ημερολόγιο προσφορών.

Στα χθεσινά ματς, η Γερμανία ήταν αυτή που χαμογέλασε τελευταία (χρονικά) χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Λέον Γκορέτσκα στο 84ο λεπτό του αγώνα με την Ουγγαρία. Ένας αγώνας που ουδείς περίμενε πως θα εξελιχθεί με τόσο επεισοδιακό τρόπο για τη "νασιοναλμανσάφτ". Τέλος καλό, όλα καλά όμως για τους παίκτες του Γιόακιμ Λεβ, οι οποίοι ετοιμάζουν πλέον βαλίτσες για το Λονδίνο και το Wembley Stadium.

Το συναπάντημα με την Αγγλία σηματοδοτεί το ραντεβού δύο ομάδων που δεν έχουν ακριβώς ενθουσιάσει με την έως τώρα παρουσία τους. Ειδικά η Γερμανία εξακολουθεί να λογίζεται ως ερωτηματικό αναφορικά με το πόσο μακριά μπορεί να πάει στη διοργάνωση. Μετά από έναν κακό αγώνα απέναντι στη Γαλλία ήρθε η εντυπωσιακή εμφάνιση και η τεσσάρα στην Πορτογαλία. Πάνω που όμως όλοι θεώρησαν πως το "θηρίο" ξύπνησε, η νέα απώλεια βαθμών κόντρα στην Ουγγαρία επανέφερε την αμφιβολία σχετικά με τις δυνατότητες αυτής της ομάδας.

Η "νασιοναλμανσάφτ" έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν έχει πρόβλημα να κάνει τη ζημιά στον οικοδεσπότη. Το παράδειγμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας είναι χαρακτηριστικό. Κι η αλήθεια είναι ότι απέναντί της θα βρει έναν αντίπαλο που μοιάζει να πνίγεται από το άγχος, δίχως τις πολύ μεγάλες προσωπικότητες που θα "τραβήξουν" τους υπόλοιπους και -πολύ περισσότερο- με τον Χάρι Κέιν σε κακή κατάσταση.

Αντικειμενικά, το εμπόδιο της Γερμανίας είναι εξαιρετικά υψηλό για την Αγγλία, η οποία όμως -από την άλλη- έχει μια σπουδαία ευκαιρία: να πετάξει εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί και να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τον τελικό της 11ης Ιουλίου.

Το ραντεβού των δύο ομάδων στις 29 Ιουνίου είναι αυτό που μπορεί να δώσει πολλές απαντήσεις σε όλους και να επαναπροσδιορίσει τον πήχη των απαιτήσεων για τον νικητή.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ