VIRAL

Το σκυλί που φέρνει τύχη στην Έβερτον

Η Μάιρα, το σκυλί που φέρνει τύχη στην Έβερτον
Η Μάιρα, το σκυλί που φέρνει τύχη στην Έβερτον PRINT SCREEN TWITTER

Η Έβερτον απέκτησε έναν τετράποδο φύλο, με τη σκυλίτσα "Μάιρα" η οποία πέρασε από το Γκούντισον Παρκ την περασμένη Κυριακή (1/5) και έφερε τύχη στην ομάδα, καθώς κόντρα στην Τσέλσι πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Την περασμένη Κυριακή (8/5) η Έβερτον λύγισε με 1-0 την αντίσταση της Τσέλσι στο Γκούντισον Παρκ, πήρε βαθιά ανάσα και έμεινε ζωντανή στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην Premier League.

Ο σωτήρας των "ζαχαρωτών" ήταν ο Ρισάρλισον, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Μεντί πετυχαίνοντας το νικηφόρο γκολ. Ωστόσο, υπήρχε κι ένας ακόμα ήρωας εκτός αγωνιστικού χώρου που έφερε τύχη στην ομάδα. Είναι τετράποδος και το όνομά του είναι Μάιρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι από το Γουόλτον έβγαλε τη σκυλίτσα του βόλτα λίγο πριν από αγώνα της Έβερτον με την Τσέλσι. Ήταν αδύνατο όμως να περάσουν από το πλήθος των φιλάθλων που ήταν συγκεντρωμένο έξω από το Γκούντισον Παρκ για να υποδεχθεί την αποστολή της ομάδας.

Έτσι, η Τζάσμιν και ο Ρις αποφάσισαν να τη σηκώσουν στα χέρια τους. Τότε, συνέβη κάτι τρομερό. Οι οπαδοί άρχισαν να "χωρίζονται σαν την Ερυθρά Θάλασσα" ενώ περνούσα πάνω από τα κεφάλια τους η Μάιρα, χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν, με τον Ρις να επισημαίνει πως δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Όπως έκανε γνωστό το ζευγάρι το τυχερό σκυλί της Έβερτον θα βρίσκεται στο Γκούντισον Παρκ για τα δύο εντός έδρας από τα πέντε εναπομείναντα ματς της ομάδας για να φέρει γούρι.

TAGS VIRAL ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ