VIRAL

Το νέο ρολόι του Ρονάλντο κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην απονομή των βραβείων European MTV στη Σεβίλλη
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην απονομή των βραβείων European MTV στη Σεβίλλη © 2019 JOEL C RYAN / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους αθλητές με τα μεγαλύτερα έσοδα ετησίως, κάτι που επιβεβαιώνει και το πανάκριβο ρολόι που φοράει, το οποίο κοστίζει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ υπάρχουν μόλις 126 σε όλον τον κόσμο.

Το ακριβό γούστο του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό. Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη εκτός από τα πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα στα ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως τα ρολόγια

Ο Πορτογάλος διεθνής είναι από τους πιο δημοφιλείς αθλητές παγκοσμίως και το όνομά τους φιγουράρει στις λίστες με τους αθλητές που έχουν τα περισσότερα έσοδα ετησίως, με το περιοδικό Forbes να τον τοποθετεί στην 3η θέση. Διαφημίσεις, επιχειρήσεις, ποδόσφαιρο, αλλά και χορηγίες είναι μερικές από τις πηγές εσόδων του 37χρονου σταρ.

Το νέο απόκτημα του Πορτογάλου άσου ένα νέο ρολόι της μάρκας Jacob & Company, από τα οποία υπάρχουν μόλις 126 στον κόσμο.

Είναι εμπνευσμένο από ένα από τα αυτοκίνητα που έχει στη συλλογή του και συγκεκριμένα την Bugatti Chiron, το πανάκριβο hypercar των 1.500 ίππων έχει κινητήρα 8.000 κυβικών και 16 κυλίνδρων (W16).

Το συλλεκτικό ρολόι έχει ορθογώνιο καντράν με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι διακοσμημένο με 232 διαμάντια και 109 μαύρα ζαφείρια, ενώ αναγράφεται και το "CR7". Επιπλέον, έχει και άλλες λεπτομέρειες, όπως το λογότυπο της Bugatti ή το σήμα της "Chiron".

TAGS VIRAL ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ