ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το μήνυμα του Δημάτου στους δημοσιογράφους

Το μήνυμα του Δημάτου στους δημοσιογράφους
EUROKINISSI

Ο Ανδρέας Δημάτος σημείωσε το καλό κλίμα που επικράτησε στις συνεντεύξεις Τύπου του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (20:30, LIVE blog από το Sport24.gr).

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πλησιάζει (20:30, LIVE blog από το Sport24.gr) και ο διευθυντής επικοινωνίας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος κάλεσε τους δημοσιογράφους που θα δώσουν το "παρών" στο ΟΑΚΑ να διαχειριστούν σωστά την ένταση, ενώ εκτίμησε πως "θα δώσουμε και εμείς με επιτυχία τις δικές μας εξετάσεις!".

"Διάβασα και τι δεν διάβασα τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον τελικό και κυρίως τους συναδέλφους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που θα τον καλύψουν δημοσιογραφικά! Τι για διαχωρισμό στις συνεντεύξεις Τύπου των δυο προπονητών, τι για συρματοπλέγματα στην εξέδρα του Τύπου, για δυνάμεις των ΜΑΤ και κάθε είδους υπερβολή...

Οι περισσότερες ερωτήσεις στον Μανόλο Χιμένεθ έγιναν από συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και εργάζονται σε μέσα της Θεσσαλονίκης, οι δυο συνεντεύξεις Τύπου έγιναν μέσα σε καθεστώς απόλυτης ευπρέπειας.

Στο χέρι μας είναι να διαχειριστούμε με προσοχή αυτή την περίοδο πρωτοφανούς έντασης που προηγήθηκε και που θα προβλημάτιζε τη διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα ακόμα και σε μια πιο προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα της Ευρώπης...

Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να ξεπεράστηκαν τα όρια, αλλά είναι στο χέρι μας να διαψεύσουμε όσους εντελώς υποκριτικά έχουν προδικάσει... κανιβαλισμούς στην εξέδρα του Τύπου στο ΟΑΚΑ. Αλίμονο... Σε αυτή τη δουλειά έχουμε συνεργαστεί στα ίδια μέσα με τους συναδέλφους από τη Θεσσαλονίκη, έχουμε μοιραστεί την ίδια καθημερινότητα, τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες επαγγελματικές αγωνίες.

Ελπίζω αλλά και εκτιμώ βάσιμα ότι θα δώσουμε και εμείς με επιτυχία τις δικές μας εξετάσεις! Και θα απογοητεύσουμε τους όψιμους επικριτές! Ολοι κρινόμαστε!", έγραψε ο Ανδρέας Δημάτος στο Facebook.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ