ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα του Τάκη Φύσσα στα παιδιά του "Football for Friendship"

Το μήνυμα του Τάκη Φύσσα στα παιδιά του "Football for Friendship"

Ο πρεσβευτής της Ελλάδας στο "Football for Friendship", Τάκης Φύσσας στο πλαίσιο της τελετής λήξης του προγράμματος στην Αγία Πετρούπολη, μίλησε στα μικρά παιδιά που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα της Gazprom "Football for Friendship" που πραγματοποιήθηκε απ' τις 26 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου στην Αγία Πετρούπολη κατάφερε να ενώσει παιδιά από 64 διαφορετικές χώρες.

Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, η οποία εκπροσωπήθηκε απ' τον νεαρό ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Μάρκο Σπαθάρη, ενώ το παρών έδωσε κι ο Διευθυντής των ακαδημιών του "τριφυλλιού", Τάκης Φύσσας που είχε ρόλο πρεσβευτή.

Μάλιστα, ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 είχε ενεργή συμμετοχή και στην τελετή λήξης της διοργάνωσης, αφού αντάλλαξε το βραχιόλι της φιλίας με τον προπονητή της αποστολής της Γκάνας, ενώ παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα στα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

"Κυρίες, κύριοι και αγαπητά παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο Ambassador αυτής της φανταστικής ποδοσφαιριστής οργάνωσης για τα παιδιά. Αυτό το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, απ’ όλον τον κόσμο, να κάνουν νέους φίλους, να ανταλλάξουν απόψεις για το ποδόσφαιρο, για τις διαφορετικές κουλτούρες που έχουν και γενικά για τη ζωή τους", ανέφερε αρχικά ο κ. Φύσσας και συνέχισε:

"Για μένα είναι σημαντικό που βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύ περήφανος για τα δύο παιδιά από την Ελλάδα, τον Μάρκο και τον Θανάση και για τα υπόλοιπα παιδιά. Πιστέψτε με, να είστε σίγουροι, η συμμετοχή σας εδώ θα είναι μία από τις πιο καλύτερες εμπειρίες που θα έχετε σ’ όλη σας τη ζωή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ