ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το καυστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Ole" για τη διακοπή στο Βραζιλία - Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στο ματς κόντρα στην Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 5 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στο ματς κόντρα στην Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 5 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Οι Αργεντινοί είναι πυρ και μανία με τους Βραζιλιάνους μετά από την έφοδο της ομοσπονδιακής αστυνομίας στο γήπεδο που έφερε οριστική διακοπή στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, με το πρωτοσέλιδο της "Ole" να είναι ενδεικτικό της οργής τους.

Το θέατρο του παραλόγου εκτυλίχτηκε το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης Βραζιλία - Αργεντινή στην "Αρένα Κορίνθιανς" για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με πράκτορες της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Βραζιλίας να εισβάλλουν στο γήπεδο για να προχωρήσουν στη σύλληψη τεσσάρων παικτών της αλμπισελέστε που παραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας και να προκαλούν χάος.

Ουσιαστικά, προκάλεσαν την οριστική διακοπή της αναμέτρησης και έφεραν τις ομοσπονδίες της Αργεντινής, της Βραζιλίας, την Conmebol και την FIFA σε εξαιρετικά άβολη θέση, με τον Λιονέλ Σκαλόνι και τους ποδοσφαιριστές του να μένουν για λίγες μόνο ώρες επί βραζιλιάνικου εδάφους και να προτιμούν να φύγουν άμεσα από τη χώρα για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η στάση της αστυνομίας της Βραζιλίας έφερε ποικίλλες αντιδράσεις και αρκετά άρνητικά σχόλια, με ένα από τα πιο καυστικά πρωτοσέλιδα εις βάρος της βερντεόρο να είναι αυτό της "Ole" στο φύλλο της Δευτέρας (6/9).

"Σκάνδαλο: Βραζιλία, παγκόσμια πρωταθλήτρια στα χαρτιά", είναι ο τίτλος της εφημερίδας, που προσθέτει τα εξής: "Μπροστά σε κόσμο, ένας Βραζιλιάνος αστυνομικός μπήκε στο 5ο λεπτό του αγώνα στο γήπεδο και έφερε τη διακοπή του ματς.

Με παράλογες και ψευδείς δικαιολογίες, ήθελαν να εμποδίσουν τους παίκτες της Αργεντινής που αγωνίζονται στην Premier να αγωνιστούν".

Το καυστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Ole" για τη διακοπή στο Βραζιλία - Αργεντινή


TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ