ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Juventus Camp επιστρέφει στην Αθήνα

Το Juventus Camp επιστρέφει στην Αθήνα

Για ένατη διαδοχική χρονιά στις εγκαταστάσεις του CGS (Costeas-Geitonas School) διοργανώνεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα “Juventus Camp Athens”.

Από τα τέλη Ιουνίου έως και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, η ακαδημία της Juventus στην Ελλάδα υποδέχεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του CGS στην Παλλήνη, παιδιά ηλικίας 5-17 ετών, για μία αξέχαστη εβδομάδα, γεμάτη ποδόσφαιρο και διασκέδαση!

Μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων τα παιδιά προσεγγίζουν τη φιλοσοφία των "μπιανκονέρι", συμμετέχουν σε νέα παιχνίδια δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητές τους αλλά πάνω απ’ όλα διασκεδάζουν µε το μοναδικό τρόπο της Juventus.

Ιταλοί και Έλληνες πτυχιούχοι προπονητές, από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, µεταφέρουν τις γνώσεις τους και μεταλαμπαδεύουν το µοναδικό µοντέλο εκπαίδευσης της "Juve" στους νεαρούς λάτρεις της µπάλας, σε µια εβδοµάδα γεμάτη ποδοσφαιρική ένταση.

Το Juventus Camp επιστρέφει στην Αθήνα

•Camp με διανυκτέρευση - Για παιδιά γεννημένα από το 2001 έως το 2010

1η περίοδος: 24/6 - 29/6

2η περίοδος: 2/7 - 7/7

• Day Camp - Για παιδιά γεννημένα από το 2010 έως το 2012

1η περίοδος: 25/6 - 29/6

2η περίοδος: 2/7 - 6/7

Κάθε παιδί µπορεί να επιλέξει από 1 έως 2 εβδομάδες.

Μια μέρα στο Juventus Camp Athens περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα / 1 προπόνηση για όσους συμμετέχουν στο Day Camp) με τους Ιταλούς International Head Coaches και τους Έλληνες προπονητές της Juventus Academy Athens.

Συνέχεια των προπονήσεων είναι τα ειδικά σχεδιασμένα τεχνικά μαθήματα από το Juventus Camp staff που σαν στόχο έχουν να εξηγήσουν στους συμμετέχοντες την φιλοσοφία της Juventus και την μεθοδολογία του Juventus Way.

Juventus Camp Athens δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για τη διασκέδαση και την επιμόρφωσή σου.

Κατά τη διάρκεια του Camp μπορείς να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα, να παίξεις beach soccer, παιχνίδια στην πισίνα, μπάσκετ, να απολαύσεις σινεμά, να συμμετέχεις σε οργανωμένα παιχνίδια ικανότητας, τύχης, γνώσεων, σε διαγωνισμούς και σε διάφορες δοκιμασίες, μαζί με τους φίλους σου, αλλάζοντας συνεχώς ρόλους και θέσεις.

Στο τέλος της ημέρας η διασκέδαση συνεχίζεται με βραδιές μουσικής και δραστηριοτήτων με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της Juventus Camp stuff. Το βράδυ χαλαρώνεις στο δωμάτιό σου, συνομιλώντας με τους φίλους τους για τις εμπειρίες τις ημέρας που πέρασε αλλά και για τα όνειρα σου!

Πατήστε ΕΔΩ , για να μάθετε τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106030411-18, 6973300306

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ