ΠΟΛΩΝΙΑ

Το γκολ του Σβάρνα διατήρησε το αήττητο σερί της Ράκοβ στον ελληνικό εμφύλιο

Το γκολ του Σβάρνα διατήρησε το αήττητο σερί της Ράκοβ στον ελληνικό εμφύλιο
Ο Στράτος Σβάρνας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Ράκοβ PRINT SCREEN

Ο Στράτος Σβάρνας σκόραρε ξανά και έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας για τη Ράκοβ των 10 παικτών στην έδρα της Βάρτα του Δημήτρη Σταυρόπουλου.

Οι συνθήκες ήταν εις βάρος της, αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ κι έπαιζε με 10 παίκτες από το 30'. Ωστόσο, ο Στράτος Σβάρνας έδωσε τη λύση για τη Ράκοβ και με το γκολ του έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στην έδρα της Βάρτα για την 18η αγωνιστική της Ekstraklasa.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός σκόραρε στο 58' έπειτα από κόρνερ και ισοφάρισε το γκολ του Γιαν Γκζέσικ από το 26'. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά έπειτα από το 1-0 ο Φραν Τούντορ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κι έκανε ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, που όμως έσωσαν ένα βαθμό και διατήρησαν το αήττητο από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Παπανικολάου αγωνίστηκε μαζί με τον Σβάρνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους ο Δημήτρης Σταυρόπουλος μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο.

Σε έναν άλλον "εμφύλιο", Μίετζ και Ραντόμιακ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, με τον Γιάννη Μασούρα να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι και τον Στέφανο Καπίνο να μένει στον πάγκο για τους γηπεδούχους και τον Χρήστο Δώνη να κάνει ντεμπούτο για μια ώρα για τους φιλοξενούμενους.

TAGS ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ