ΑΓΓΛΙΑ

Το φοβερό VIDEO με Χέντερσον κατά του σεξισμού ενόψει του Euro 2022 Γυναικών

Παίκτες και παίκτριες στην καμπάνια της Hope United για την καταπολέμηση του σεξισμού
Παίκτες και παίκτριες στην καμπάνια της Hope United για την καταπολέμηση του σεξισμού PRINT SCREEN TWITTER

Η Hope United ξεκίνησε εκστρατεία για την καταπολέμηση των σεξιστικών επιθέσεων και συμπεριφορών ενόψει του Euro 2022 Γυναικών, με σπουδαίους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο φοβερό video που δημοσιεύτηκε στα social media.

Με hastag #NotHerProblem η Hope United ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι ενόψει του Euro 2022 Γυναικών εκστρατεία κατά των σεξιστικών επιθέσεων και συμπεριφορών.

Στο πλαίσιο αυτό, στο φοβερό video των 90 δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε στα social media πρωταγωνιστούν εκτός από γυναίκες παίκτριες και άντρες, όπως οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τζόρνταν Χέντερσον, Άντι Ρόμπερτσον, Ντέκλαν Ράις.

Στόχος της καμπάνιας είναι να ωθήσει τους άντρες να γίνουν σύμμαχοι των γυναικών, δείχνοντας ότι η κακοποίηση στα social media δεν είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά και μόνο το γυναικείο φύλο.

"Ως γυναίκες ποδοσφαιρίστριες, η θλιβερή αλήθεια είναι ότι πλέον περιμένουμε σεξιστική κακοποίηση σε σχεδόν καθημερινή βάση: δεν έχει γίνει μόνο αναπόφευκτο μέρος του παιχνιδιού, αλλά και της ζωής μιας γυναίκας", είπε η Μπρόουνζ, παίκτρια της Hope United.

"Οι γυναίκες έχουν πολλά προβλήματα . Ο σεξισμός δεν είναι δικό τους πρόβλημα. Μας αφορά όλους. Ο σεξισμός σταματάει στους άντρες", είναι η φράση με την οποία "κλείνει" το video.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ PREMIER LEAGUE EURO ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ