ΑΓΓΛΙΑ

Το φάντασμα του θρυλικού Τζορτζ Μπεστ στοιχειώνει την πρώην σύζυγό του

Ο Τζορτζ Μπετς (δεξιά) με το Κύπελλο Πρωταθλητριών που κατέκτησε το 1968 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 30 Μαΐου 1968
Ο Τζορτζ Μπετς (δεξιά) με το Κύπελλο Πρωταθλητριών που κατέκτησε το 1968 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 30 Μαΐου 1968 @1968 VICTOR BOYNTON/AP IMAGES

Η πρώην σύζυγος του Τζορτζ Μπεστ πιστεύει πως το πνεύμα του θρυλικού ποδοσφαιριστή έχει εγκατασταθεί εδώ και καιρό σπίτι της και ζήτησε τη βοήθεια επαγγελματιών για να το εντοπίσει, με τα αποτελέσματα της έρευνάς τους να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Ως ένας από τους αρτιότερους τεχνικά ποδοσφαιριστές που έχουν εμφανιστεί ποτέ στον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, ο Τζορτζ Μπεστ στοίχειωνε τα όνειρα αρκετών αντιπάλων συναδέλφων του, από τις εκπληκτικές ντρίμπλες που έκανε εις βάρος τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τώρα, 16 χρόνια από το θάνατό του πρωταθλητή Ευρώπης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο η άλλοτε σύζυγός του Άλεξ (χώρισαν το 2004, έναν χρόνο πριν φύγει από τη ζωή ο θρυλικός Βορειοιρλανδός γκολκίπερ) έρχεται να συγκλονίσει με μία αποκάλυψή της για τον Μπεστ, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται πως το πνεύμα του την έχει επισκεφτεί αρκετές φορές, στο σπίτι της στο Surrey.

Πώς το έχει διαισθανθεί αυτό; Σύμφωνα με όσα δηλώνει στην αγγλική "Mirror", από το γεγονός πως έχει βιώσει αρκετά ασυνήθιστα συμβάντα εντός της οικείας της που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη λογική: αντικείμενα που εξαφανίζονται από μπροστά της και εμφανίζονται έπειτα στη μέση του δωματίου μετά από μήνες, βαριά έπιπλα που μετακινούνται, φώτα που αναβοσβήνουν, τηλεόραση που ανοίγει μόνη της χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

"Είμαι πεπεισμένη πως πνεύματα έχουν έρθει να επισκεφτούν το σπίτι μου, που είναι 200 ετών. Και τώρα πιστεύω πως ο Τζορτζ μπορεί να είναι ένα εξ αυτών", αναφέρει σοκαρισμένη η άλλοτε σύντροφος του Μπεστ, προσθέτοντας πως ένιωσε για πρώτη φορά πως κάτι περίεργο συμβαίνει την ημέρα της ταφής του: στις 3 Δεκεμβρίου 2005.

"Την ημέρα της κηδείας του Τζορτζ έμενα σε ένα ξενοδοχείο στο Μπέλφαστ. Θυμάμαι πως είχα ξυπνήσει πολύ νωρίς εκείνη την ημέρα και ήμουν συγκινημένη. Την ώρα που άνοιγα την πόρτα για να φύγω, άρχισε να τρέχει μόνο του το νερό στο ντους".

Οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν on camera

Όλα αυτά που της έχουν συμβεί, έκαναν μάλιστα την Άλεξ να προσφύγει στη βοήθεια των παραγωγών της εκπομπής "Celebrity Help! My House Is Haunted". Ναι καλά υποθέσατε: πρόκειται για εκπομπή όπου ασχολείται με παραφυσικά συμβάντα προσπαθώντας να τα καταγράψουν.

Αυτό μάλιστα που συνέβη, έκανε την Άλεξ Μπεστ να αισθάνεται δικαιωμένη για τους ισχυρισμούς της, αφού κατά τη διάρκεια της καταγραφής on camera, εμφανίζεται ένα βιβλίο να πετάγεται έξω από το ράφι. Το βιβλίο που ήταν η αυτοβιογραφία του Τζορτζ Μπεστ!

"Δεν νομίζω πως ήταν σύμπτωση. Έχω πάρα πολλά βιβλία στο ράφι. Έχω βιβλία για ταινίες, για αντίκες και διαφορετικές αυτοβιογραφίες και όμως το βιβλίο που τραβήχτηκε προς τα έξω ήταν του Τζορτζ.

Εκείνη η στιγμή με έκανε να πιστέψω πως μπορεί να είναι πράγματι ένα από τα πνεύματα που με επισκέπτεται", δήλωσε η 49χρονη, με τα μέλη της ομάδας που έκανε την καταγραφή σπίτι της να συμφωνεί μαζί της, θεωρώντας πως είναι σπάνιο φαινόμενο να "συλληφθεί" στην κάμερα μία τέτοια υπερφυσική κίνηση, παρά μόνο όταν ένα πνεύμα επιθυμεί να υποδηλώσει την παρουσία του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ