ΝΑΠΟΛΙ

Το ευρηματικό χριστουγεννιάτικο video της Νάπολι εν μέσω πανδημίας

Το ευρηματικό χριστουγεννιάτικο video της Νάπολι εν μέσω πανδημίας
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος στην εποχή της πανδημίας ενέπνευσε τους ανθρώπους της Νάπολι να φτιάξουν ένα εντυπωσιακό video για να δώσουν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους.

Όποιος θεωρεί πως ο κορονοϊός μπορεί να απαγορεύσει με το έτσι θέλω σε μία παιδική ψυχή να έχει όνειρα και ελπίδες για το αύριο, τότε είναι βαθιά γελασμένος και η Νάπολι έρχεται να δείξει τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Αυτό το έκανε μέσα από ένα video που ανέβασε για να μοιράσει χριστουγεννιάτικες ευχές, με τους παρτενοπέι να δημιουργούν μία όμορφη ιστορία.

Στο συγκεκριμένο κλιπ, ο χρόνος γυρίζει πίσω, στο lockdown του 2020, με μία μητέρα να υπόσχεται στο παιδί της πως σε έναν χρόνο από τότε, θα έχει τη δυνατότητα να καλέσει όποιον θέλει για δείπνο μαζί τους και ο πιτσιρικάς επιλέγει παίκτες της αγαπημένης του Νάπολι.

Αυτός είναι ο μικρός Σαλβατόρε, ο οποίος έναν χρόνο μετά βλέπει την επιθυμία του να γίνεται πράξη, αφού χτυπούν την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας για να κάνουν ρεβεγιόν όλοι μαζί, τρεις παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι: οι Τζοβάνι Ντι Λορέντσο, Πιοτρ Ζιελίνσκι και Νταβίντ Οσπίνα.

Φυσικά, δεν πηγαίνουν με άδεια χέρια για να ευχηθούν στον πιτσιρικά, αφού μεταξύ των δώρων είναι και φανέλες της Νάπολι, για να ακολουθήσει ένα παραδοσιακό παιχνίδι τόμπολα με μαζεμένη όλη την οικογένεια.

Ποιος είπε λοιπόν πως οι ευχές δεν πραγματοποιούνται; Η ομάδα του ιταλικού Νότου έδωσε ηχηρή απάντηση έστω και μέσω πανδημίας...

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ