ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΙΛ

Το ευχαριστώ της Ρεάλ στον Μπέιλ: "Η μορφή σου θα είναι για πάντα συνδεδεμένη με τον θρύλο του συλλόγου μας"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ
Ο Γκάρεθ Μπέιλ AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης με ανακοίνωσή της αποχαιρέτισε τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στους μερένγκες στα εννέα χρόνια παρουσίας του στη Μαδρίτη.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ "κρέμασε" τα παπούτσια του σε ηλικία 33 ετών και βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα, στην οποία πανηγύρισε μεταξύ άλλων την κατάκτηση πέντε Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι "μερένγκες" εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ευχαριστούν τον Ουαλό σούπερ σταρ για όσα προσέφερε στον σύλλογο και στη συνέχεια πόσταρε φωτογραφίες από τις κορυφαίες του στιγμές με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ρεάλ στην ανακοίνωσή της: "Δεδομένης της ανακοίνωσης του Γκάρεθ Μπέιλ για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας παίκτης, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη, τον θαυμασμό και τη στοργή της για έναν μεγάλο θρύλο του συλλόγου μας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2013 και φόρεσε τη φανέλα μας για 9 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων κέρδισε 19 τίτλους: 5 Κύπελλα Ευρώπης, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 3 Λιγκ, 1 Κόπα ντελ Ρέι και 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ατομικά, αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον τελικό του Champions League 2018 και κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων την ίδια χρονιά.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν μέλος της ομάδας μας σε ένα από τα πιο επιτυχημένα στάδια της ιστορίας μας και αντιπροσωπεύει για πάντα πολλές από τις πιο φωτεινές στιγμές της τελευταίας δεκαετίας, όπως το γκολ του μετά από μια αξέχαστη πορεία στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στη Βαλένθια. το 2014, το υπερβατικό του γκολ στον τελικό του Champions League στη Λισαβόνα το 2014 ή τα γκολ του στον τελικό του Champions League στο Κίεβο το 2018, ειδικά το Χιλιανό (σ.σ. το ανάποδο ψαλιδάκι) που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη όλων των ποδοσφαιρόφιλων.

Η φιγούρα του θα είναι για πάντα συνδεδεμένη με την ιστορία και τον θρύλο του συλλόγου μας.

Καλή τύχη, Gareth, και τις καλύτερες ευχές σε σένα και την οικογένειά σου".

TAGS ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΙΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ