STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα εντυπωσιακά VIDEO της Stoiximan για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Τα εντυπωσιακά VIDEO της Stoiximan για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
STOIXIMAN

Η Stoiximan, βασικός χορηγός των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ δημοσίευσε τρία εντυπωσιακά VIDEO με επίκεντρο τις ομάδες.

Η Stoiximan που είναι βασικός χορηγός των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ δημοσίευσε τρία εντυπωσιακά VIDEO με επίκεντρο τις ομάδες, αλλά και το Καραϊσκάκη, τη Λεωφόρο και την Τούμπα.

Είναι από αυτά τα spot που τα βλέπεις και σε καθηλώνουν. Υπό την μουσική υπόκρουση του τραγουδιού "Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά" της Σοφίας Βέμπο, βλέπουμε τους φιλάθλους αλλά και τους παίκτες κάθε ομάδας από το πρωί του αγώνα μέχρι τη στιγμή που μπαίνουν στο γήπεδο, οι μεν έτοιμοι να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, οι δε λίγο πριν τη δική τους μάχη στον αγωνιστικό χώρο.

"Είμαστε ένα με τον Ολυμπιακό. Ένα με τις αξέχαστες ερυθρόλευκες βραδιές. Και θα παραμείνουμε ένα σε κάθε θρυλική στιγμή που θα ακολουθήσει", ήταν το μήνυμα της Stoiximan για τους ερυθρολεύκους.

"Είμαστε ένα με τον Παναθηναϊκό. Ένα με το ταξίδι του στην κορυφή. Και θα παραμείνουμε ένα στη Λεωφόρο και σε όποιο γήπεδο αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος", αναφέρει στο μήνυμά του ο χορηγός του Παναθηναϊκού.

"Είμαστε ένα με τον ΠΑΟΚ. Ένα σε κάθε μεγάλη του επιτυχία. Και θα παραμείνουμε ένα σε κάθε στιγμή που η καρδιά του Δικεφάλου θα χτυπάει όταν αγωνίζεται", έγραψε η Stoiximan στο VIDEO του ΠΑΟΚ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ