THE SHOW MUST GO ON LIVE

Το ενδιαφέρον από εξωτερικό για Σάλιακα και το τσεκάρισμα του Παναθηναϊκού στον Πίρσμαν

Ο Μανώλης Σάλιακας με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Μανώλης Σάλιακας με τη φανέλα της Εθνικής INTIME

Ο Ηλίας Καλλονάς αναφέρθηκε στο "Show Must Go On" στο ενδιαφέρον ομάδας του εξωτερικού για τον Μανώλη Σάλιακα, αλλά και το τσεκάρισμα του Παναθηναϊκού στον Μάρβιν Πίρσμαν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, με σκόρερ τον Μανώλη Σάλιακα, επικράτησε 1-0 της Λαμίας για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο 25χρονος δεξιός μπακ είναι από τους πρωταγωνιστές των Ηπειρωτών και τη φετινή σεζόν, με τον Ηλία Καλλονά να αποκαλύπτει στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για την απόκτησή του.

Παράλληλα, στα... ραντάρ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ, Μάρβιν Πίρσμαν ενόψει καλοκαιριού. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Βέλγο μπακ να είναι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ