REX TIPS

Το ελκυστικό ποδόσφαιρο του Ντε Μπουρ και ο Ντεπάι που θα εκτελεί απευθείας μέχρι και τα αράουτ

Το ελκυστικό ποδόσφαιρο του Ντε Μπουρ και ο Ντεπάι που θα εκτελεί απευθείας μέχρι και τα αράουτ
AP PHOTO/PETER DEJONG, POOL

Ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα σημερινά ματς.

Γεια είμαι ο Rex και σήμερα περιμένω να απολαύσω ακόμα μία όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση από τους Ολλανδούς.

Όσα πάνε και όσα έρθουν

Ο Ντε Μπουρ διδάσκει στο τουρνουά ελκυστικό ποδόσφαιρο. Όσα πάνε και όσα έρθουν είναι οι Ολλανδοί, η χαρά του ποδοσφαίρου είναι τα παιχνίδια τους, χορταίνεις να βλέπεις γκολ. Σε φιλικό προετοιμασίας πριν ξεκινήσει η διοργάνωση κατάφεραν να φέρουν 2-2 με τους Σκωτσέζους, στην πρεμιέρα 3-2 με τους Ουκρανούς. Το ημίχρονο ήταν 0-0 και παρατήρησα στο ημίχρονο κάποια ειρωνικά βλέμματα από τους φίλους του Αλέξανδρου. Ήταν φανερό πως ήθελαν να με εκτοπίσουν, να με στείλουν ξανά στην γωνία μου, μαζί με την ξηρά τροφή μου. Οι αγαπημένες μου τουλίπες, οι οράνιε έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους. Πόσο τους αγαπάω τους Ολλανδούς αλλά και αυτόν τον Ουκρανό τερματοφύλακα που ό,τι πήγαινε μέσα έγραφε. 0-0 το ημίχρονο 3-2 τελικό, αφήστε που είχαν ευκαιρία οι Ουκρανοί για να κάνουν το 2-3.

Έτσι θα πάει όλη η διοργάνωση, τα παιχνίδια των Ολλανδών θα έχουν γκολ. Άμυνα δεν ξέρουν να παίζουν, ο Ντε Μπουρ φρόντισε και έκοψε από την αποστολή τον Σίλενσεν και παίζει με τερματοφύλακα τον Στεκέλεμπουργκ, που ούτε στον ύπνο του, δεν τολμούσε να φανταστεί, πως θα επιστρέψει βασικός στην Εθνική Ολλανδίας. Το over 2,5 δίνεται στο 1,75 στην Stoiximan.

Όταν εκτελεί ο Ντεπάι "γράφει"

Μην φύγετε, έχουμε κι άλλα. Το παιχνίδι με την Ουκρανία για τους Ολλανδούς είχε τα πάντα. Τα πάντα εκτός από Ντεπάι. Σαν να κοίταζε να παίζουν τα άλλα παιδάκια ήταν ο αγαπημένος μου Μέμφις, που δεν είχε συμμετοχή στο παιχνίδι. Ασφαλώς και ξέρω πως σκέφτεται, εννοείται πως δεν είναι ευχαριστημένος που κέρδισε η ομάδα του, από την στιγμή που δεν έκανε το παραμικρό και έχει πεισμώσει, ώστε το επόμενο παιχνίδι, δηλαδή το σημερινό με τους Αυστριακούς να το κερδίσει μόνος του. Τα πάντα θα εκτελεί απευθείας μέχρι και τα αράουτ προκειμένου να σκοράρει σήμερα. Ο Ντεπάι, στην Εθνική Ολλανδίας, αναλαμβάνει όλες τις εκτελέσεις και τα πέναλτι. Ο Ντε Μπούρ τον βάζει δίπλα στον σέντερ φορ σε 3-5-2, είναι αδύνατον για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, να μην βρει τελικές και όταν εκτελεί αυτός ο παικταράς "γράφει". Στο 2,10 δίνεται να σκοράρει , στο 4,70 να πετύχει το πρώτο γκολ.

Η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης

Έχουμε κι άλλο. Ξέρω ξεκίνησα ανάποδα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που θα δω ξανά τους αγαπημένους μου Ολλανδούς. Στις 16.00 οι Ουκρανοί παίζουν με την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Μου είπε ο Αλέξανδρος να μην λέω μπροστά σε κόσμο το όνομα της, γιατί υπάρχουν και παράξενοι. Δεν κατάλαβα τον λόγο, αλλά δεν πειράζει προχωράμε κι έτσι. Τους αναγνωρίζουμε ως η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Σκόραραν καταλάθος με τον Πάντεφ και στην συνέχεια έφαγαν 3 τέρματα, όχι από καμία υπερδύναμη αλλά από την Αυστρία. Το μόνο που χρειάζονται οι Ουκρανοί, για να κερδίσουν, είναι να μάθουν στον τερματοφύλακα τους, Μπουστσάν να μπλοκάρει την μπάλα. Η νίκη των Ουκρανών προσφέρεται στο 1,65 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ