BET CORNER

Το δεκάρι του Μέσι, τα ειδικά στοιχήματα και τα γκολ στο Γιουβέντους – Μίλαν

Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Χετάφε /22-04-2021
Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Χετάφε /22-04-2021 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATET PRESS

Στην τελική ευθεία τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, με συγκλονιστικές μάχες για τον τίτλο ή μια θέση στο επόμενο Champions League. Σπουδαία ντέρμπι σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία που τα προσεγγίζουμε στοιχηματικά.

Σε φόρμα αλλά και με απουσίες η Ντόρτμουντ κόντρα στη Λειψία, με κομμένη την ανάσα το ντέρμπι τίτλου για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, χωρίς περιθώριο για απώλειες κοντράρονται Γιουβέντους - Μίλαν, επικίνδυνο για την Ρεάλ το παιχνίδι με τη Σεβίλλη.

(Σάββατο, 16:30) Ντόρτμουντ - Λειψία: Ματς - φωτιά για τους Βεστφαλούς στην 32η αγωνιστική της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ παλεύει για μια θέση στην 4άδα και το επόμενο Champions League. Είναι 5η με 55 βαθμούς και κυνηγάει τις Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ που έχουν 56 και 57 αντίστοιχα. Είναι και σε καλή κατάσταση, καθώς φτάνει στο ματς από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Θα έχει όμως κάμποσους παίκτες αμφίβολους για την αναμέτρηση. Μορέι, Μουκοκό, Σμέλτζερ, Βιτσέλ, Ζαγκαντού, Ρέινα και Χάαλαντ αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα, ενώ ο Μπέλιγχαμ είναι τιμωρημένος.

Για την Λειψία η κατάσταση είναι περισσότερο απλή. Στην 2η θέση με 64 βαθμούς έχει εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Champions League, ενώ δεν μπορεί ρεαλιστικά να απειλήσει τη Μπάγερν που είναι στο +7. Και το σημαντικότερο, έχασε τον Νάγκελσμαν που μετακομίζει στον πάγκο των Βαυαρών και συμφώνησε με τον αντικαταστάτη του, Τζέσι Μαρς.

Σε περίεργο τάιμινγκ το σταύρωμα των δύο ομάδων. Η Ντόρτμουντ διαθέτει μομέντουμ και ψυχολογία, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς θα την επηρεάσουν οι ενδεχόμενες σημαντικές απουσίες. Η Λειψία χωρίς ουσιαστικό στόχο στα τρία τελευταία παιχνίδια και με τις εξελίξεις στον πάγκο να είναι ραγδαίες.

Αμφότερες πιθανόν να χρειαστούν λίγη ώρα για να πατήσουν καλά στο χορτάρι και τα πρώτα λεπτά να κυλήσουν περισσότερο αναγνωριστικά. Καταλήγουμε στην επιλογή να σημειωθεί το πρώτο γκολ της αναμέτρησης μετά το 28:00 σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

(Σάββατο, 17:15) Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Χαμός στο ίσιωμα, στην τελική ευθεία της La Liga. Τέσσερις στροφές πριν το φινάλε η Μπαρτσελόνα περιμένει την Ατλέτικο στο 'Camp Nou' και η βαθμολογία έχει ως εξής: 76 βαθμοί για τους 'ροχιμπλάνκος', 74 για τους 'μπλαουγκράνα' αλλά και την Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε την ήττα-σοκ από τη Γρανάδα με το 2-3 επί της Βαλένθια στο 'Mestalla' και η Ατλέτικο απάντησε στην ήττα από τη Μπιλμπάο με το 0-1 στην έδρα της Έλτσε. Η ομάδα του Κούμαν παρουσιάζει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 80 γκολ, αυτή του Σιμεόνε την καλύτερη άμυνα με παθητικό μόλις 22 τέρματα.

Ξεκάθαρα, ουδείς έχει πλέον περιθώριο για απώλειες. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για μια μάχη τίτλου τριών, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης... παραμονεύει. Η κρισιμότητα του αγώνα 'λέει' πως δύσκολα θα ρισκάρουν οι ομάδες από την αρχή, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να το κάνουν αφού η ισοπαλία δεν μπορεί να θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα.

Έτσι έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης η επιλογή να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα σε απόδοση 1.95 στη Stoiximan. Σε... πειρασμό μας βάζει και η προοπτική να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μέσι, επιλογή που προσφέρεται στο 10.00!

(Κυριακή, 21:45) Γιουβέντους - Μίλαν: Ντέρμπι στο Τορίνο με φόντο μια θέση στην 4άδα, για την 35η αγωνιστική της Serie A. Αταλάντα, Γιουβέντους και Μίλαν ισοβαθμούν στους 69, έχοντας απόσταση 13 βαθμών από την κορυφή και την πρωταθλήτρια Ίντερ. Η Νάπολι είναι στην 5η θέση αλλά μόλις στο -2 από τα εισιτήρια του Champions League, ενώ η Λάτσιο ακολουθεί από την 6η θέση και τους 64 βαθμούς αλλά και με ένα ματς λιγότερο...

Επομένως η απειλή για Γιουβέντους και Μίλαν είναι υπαρκτή και... διπλή. Οι 'μπιανκονέρι' φτάνουν στο ντέρμπι μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ουντινέζε, τη στιγμή που οι 'ροσονέρι' μετά από δύο σερί ήττες έβγαλαν αντίδραση στο 2-0 επί της Μπενεβέντο.

Και εδώ, δεν υπάρχουν περιθώρια για... παρερμηνείες. Ο χαμένος θα μπλέξει, κινδυνεύοντας να μείνει εκτός Champions League. Ούτε χωράει στο ματς η συμβιβαστική σκέψη της ισοπαλίας, που θα βάλει γερά στο κόλπο τη Νάπολι και να θα ανοίξει την όρεξη στη Λάτσιο.

Ούτε η Γιουβέντους, ούτε και η Μίλαν είναι στην καλύτερη κατάσταση όμως έχουν την υποχρέωση της νίκης. Και αυτή προϋποθέτει σκορ. Στο MatchCombo της Stoiximan το goal/goal & over 2,5 αποτιμάται στο 1.98 και αποτελεί την επιλογή μας.

(Κυριακή, 22:00) Ρεάλ - Σεβίλλη: Σπουδαίο ματς στο 'Alfredo di Stefano' για την 35η αγωνιστική της La Liga. Η Ρεάλ Μαδρίτης μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από την Τσέλσι στα ημιτελικά του Champions League, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει για μια ακόμη φορά το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κουβαλάει σωματική κούραση αλλά δεν μπορεί να το σκέφτεται στη θέα της μάχης του πρωταθλήματος. Θα ξέρει το αποτέλεσμα του Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο, αλλά σε ούτως ή άλλως χρειάζεται τη νίκη για να μείνει στο κόλπο. Είναι αήττητη στη La Liga από τις 31/1, με 10 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Η Σεβίλλη έπεσε θύμα της Μπιλμπάο, στο 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής και απώλεσε τις ρεαλιστικές της ελπίδες για τον τίτλο. Είναι 4η με 70 βαθμούς, έχει εξασφαλίσει την θέση της στην 4άδα (+14 από την 5η Σοθιεδάδ) και πάει στη Μαδρίτη χωρίς πίεση και πιο ξεκούραστη από την αντίπαλο της.

Θα είναι ζόρικο το ματς για την ομάδα του Ζιντάν. Θα έχει την πίεση του αποτελέσματος, τα πόδια είναι βαριά και η Σεβίλλη είναι επικίνδυνη εκτός έδρας καθώς βολεύεται όταν παίζει στο χώρο και πίσω από τη μπάλα.

Η ανάγκη της Ρεάλ και η άνεση της Σεβίλλης σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτουν αμφότερες, συνθέτουν τις προϋποθέσεις για ένα καλό ματς με φάσεις και γκολ. Ανάλογα διαμορφώνουμε την επιλογή μας εδώ και καταλήγουμε στο goal/goal στο 1.75 της Stoiximan.


Photo Credits: 2021 Joan Monfort/Associated Press

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ