VIRAL

Το απολαυστικό μπλακ-άουτ του Μουρίνιο σε ερώτηση που δέχτηκε στα αγγλικά

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε προπόνηση της Ρόμα ενόψει του τελικού του Conference League κόντρα στην Φέγενορντ | 24 Μαΐου 2022
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε προπόνηση της Ρόμα ενόψει του τελικού του Conference League κόντρα στην Φέγενορντ | 24 Μαΐου 2022 @2022 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν πήγε με τη μάξιμουμ συγκέντρωση στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Conference League και προσέφερε ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό, όταν άκουγε ερώτηση στα αγγλικά και πίστευε πως ο δημοσιογράφος τον ρωτούσε στα αλβανικά.

Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής της Ρόμα στα Τίρανα για τον αποψινό τελικό του Conference League (25/5, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, ΕΡΤ1, LIVE από SPORT24), ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε τονίσει μεταξύ άλλως πως αυτό που έχει μόνο στο μυαλό του μέχρι την σέντρα στην "Αρένα Κομπετάρε" είναι το ματς με την Φέγενορντ, που ενδέχεται να χαρίσει το πρώτο τρόπαιο στους τζαλορόσι μετά από 14 χρόνια.

Το πόσο συγκεντρωμένος είναι σε αυτό το ματς φάνηκε από την παραμονή, όπου ήταν εντελώς αφηρημένος, με Αλβανό δημοσιογράφο να του κάνει ερώτηση στα αγγλικά (για το τι θεωρεί ένας special one προπονητής πως πρέπει να κάνει για να πάρει τη νίκη σε ένα special παιχνίδι) και τον Πορτογάλο να είναι... χαμένος στη μετάφραση.

Αρχικά έβαλε ακουστικά για να τον καταλάβει, κάτι που δεν έγινε, με τον Πορτογάλο να μιλάει αμέσως μετά στα ιταλικά και να παραδέχεται πως νόμιζε πως δεχόταν ερώτηση στα αλβανικά, για να αποθεωθεί από τους παριστάμενους στην αίθουσα.

TAGS VIRAL ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ