ΤΣΕΛΣΙ

Το αντίο του Λάμπαρντ: "Δεν είχα το χρόνο να πάμε την ομάδα στο επόμενο επίπεδο"

Chelsea's head coach Frank Lampard applauds fans at the end of the first leg, round of 16, Champions League soccer match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge stadium in London, England, Tuesday Feb. 25, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's head coach Frank Lampard applauds fans at the end of the first leg, round of 16, Champions League soccer match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge stadium in London, England, Tuesday Feb. 25, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι και θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως φέτος δεν είχε το χρόνο να πάει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο.

Δεν μακροημέρευσε στον πάγκο της Τσέλσι ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος έπειτα από 18 μήνες αποτελεί παρελθόν, πληρώνοντας τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αποφάσισε πως χρειαζόταν αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο Τόμας Τούχελ είναι φαβορί για να αναλάβει το χρίσμα και ο Λάμπαρντ θέλησε να πει το δικό του αντίο στους μπλε του Λονδίνου που βρίσκονται μόλις στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

"Αποτέλεσε μεγάλο προνόμιο και τιμή να είμαι προπονητής της Τσέλσι, ενός συλλόγου που έχει διαδραματίσει τόσο σημαντικό κομμάτι στην ζωή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την τεράστια υποστήριξη αυτούς τους 18 μήνες. Θέλω να ξέρουν πόσο σημαντικό ήταν αυτό για μένα.

Όταν ανέλαβα, γνώριζα τις δυσκολίες που θα υπήρχαν, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε και που αναδείχθηκαν παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Είναι το μέλλον του συλλόγου. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν είχα το χρόνο αυτή την αγωνιστική περίοδο να πάμε την ομάδα πιο μπροστά και να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Ευχαριστώ τον κύριο Αμπράμοβιτς, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, όλους στον σύλλογο για την δουλειά και την αφοσίωση, ειδικά σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για το μέλλον", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάμπαρντ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ