BET CORNER

Το 3.45 της Βαλένθια, το χάλι της Σάλκε και οι ιταλικοί διπλασιασμοί

Ο Μαρκ Ουτ της Σάλκε αποχωρεί απογοητευμένος από ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ για την Bundesliga
Ο Μαρκ Ουτ της Σάλκε αποχωρεί απογοητευμένος από ματς της Bundesliga AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL

Ανεβαίνει ο πυρετός στα μεγάλα πρωταθλήματα εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου βγάζει στοιχηματικές επιλογές με αξία.

Ματς ροντέο με γκολ το Σασουόλο - Ιντερ. Με το διπλασιασμό στο Ντέρμπι του Ήλιου. Μπάχαλο η κατάσταση στη Σάλκε που αντιμετωπίζει τη φουριόζα Γκλάντμπαχ. MatchCombo του 3.45 από το Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης.

(Σάββατο, 16:00) Σασουόλο - Ιντερ: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Σασουόλο που μετά από από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Πειστική εμφάνιση κόντρα στη Βερόνα εκτός έδρας. Δικαιο το τελικό 2-0. Μπήκε πιο αποφασιστική στο ματς, είχε περισσότερες καλές ευκαιρίες, αλλά και την τύχη με το μέρος της. Πονοκεφαλιάζει ο Ντε Τζέρμπι, καθώς στην απουσία του γκολτζή Καπούτο, προστέθηκε αυτή του ηγετικού επιθετικού Μπεράρντι, ενώ θα τσεκαριστεί και ο στόπερ Κίρικες.

Αρκετά γκρίζα σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από το κεφάλι του Κόντε, αφού στην τελευταία πεντάδα αγώνων η Ίντερ μετράει μια νίκη, αυτή της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Τορίνο με 4-2 σε ένα ματς ροντέο. Μεσοβδόμαδα έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο 2-0 και πλέον το έργο στο Champions League είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ με 2 βαθμούς, έχοντας μπροστά τις Σαχτάρ (4), Ρεάλ Μαδρίτης (7) και Γκλάντμπαχ (8). Βαρύ το κλίμα, υπό πίεση ο Κόντε. Παραμένει σε καραντίνα ο μπακ Κολάροφ.

Η Σασουόλο είναι σε καλύτερη αγωνιστική φάση, ωστόσο το ιατρικό δελτίο μας αποτρέπει να πάμε σε σημείο. Η Ίντερ είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο και ο Κόντε καλείται να γυρίσει τον διακόπτη. Μπορεί τα τελευταία ματς της Σασουόλο να πάνε σε χαμηλά σκορ, αλλά αυτό δεν είναι το στυλ της. Αμφότερες μπορούν να κάνουν ροντέο τα ματς, είναι ένα ζευγάρι εξάλλου που πέρσι το ματς του πρώτου γύρου στην έδρα της Σασουόλο έληξε 3-4 και αυτό στο Μιλάνο 3-3 στο β’ γύρο. Άξιο προσοχής το 2.17 της Stoiximan για το over 3,5.


(Σάββατο, 17:15) Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης: Για τρίτο σερί ματς η Βαλένθια του Χάβι Γράθια δεν έχασε, βέβαια το αποτέλεσμα στη Βιτόρια κόντρα στην Αλαβές είχε γεύση ήττας. 2-2 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16’ με 2-0. Σήκωσε κεφάλι από ένα σημείο και έπειτα, έκανε φάσεις, αλλά άργησε (72’ και 77’). Μετράει πέντε σερί goal/goal και over 2,5 και ο προβληματισμός για την αμυντική συμπεριφορά είναι έκδηλος. Πλήγμα η απουσία του πολύτιμου μπακ Γκαγιά, ενώ ο ακραίος επιθετικός Τσέρισεφ βρίσκεται σε καραντίνα. Για άλλο ένα ματς εκτός ο καλός στόπερ Ντιακαμπί.

Το Καμπ Νόου είναι τόπος μαρτυρίου για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά να που τα κατάφερε και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη Βαρκελώνη μετά από μια δεκαετία. Διαχειρίστηκε άψογα το ματς ο Σιμεόνε, το διάβασε όπως έπρεπε και η Ατλέτι επικράτησε με το οριακό 1-0. Πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς, στο -3 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, έχοντας πάντως και ματς λιγότερο. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν, αφού οι επιθετικοί Σουάρες και Ντιέγκο Κόστα παραμένουν εκτός, σε καραντίνα παραμένει ο χαφ Τορέιρα. Στο Champions League κόλλησε στο 0-0 με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ούσα νωθρή. Εμπλεξε, είναι δεύτερη με πέντε βαθμούς, οι Μοσχοβίτες ακολουθούν με τρεις και ουραγός η Ζάλτσμπουργκ με 1. Εχει να σκεφτεί λοιπόν και το ματς της 1ης Δεκεμβρίου με την Μπάγερν.

Η Ατλέτικο απέκτησε ψυχολογικό πλεονέκτημα μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ωστόσο χωρίς Κόστα και Σουάρες για άλλο ένα ματς τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Συν τοις άλλοις το ματς με την Μπάγερν σε λίγες μέρες είναι καθοριστικό και ο Σιμεόνε δεν δείχνει να δίνει ανάσες στους παίκτες του. Αν δεν έπαιζε ο Γκαγιά στη Βαλένθια ο ξερός άσος θα είχε ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού η ομάδα του Γράθια αποδίδει καλή εικόνα στα περισσότερα ματς. Καθόλου αδιάφορο το MatchCombo 1Χ & goal/goal που τιμάται στο 3.45 στη Stoiximan.


(Σάββατο, 19:30) Γκλάντμπαχ - Σάλκε: Απολαυστική μεσοβδόμαδα η Γκλάντμπαχ κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Champions League. Μετά το εκτός έδρας 6-0, ακολούθησε άλλη μια θεαματική εμφάνιση, που υπέταξε την ουκρανική ομάδα 4-0. Το τελικό σκορ είναι άκρως περιγραφικό της εικόνας του αγώνα, αφού κυριάρχησε από την πρώτη στιγμή στο ματς. Στο πρωτάθλημα ψάχνει αντίδραση. Προέρχεται από δυο σερί ματς χωρίς νίκη και με την Άουγκσμπουγκ (1-1) τα έκανε κάπως… μούσκεμα. Μπροστά στο σκορ στο 5’, στο 66’ βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν τελείωσε το ματς και τελικά στο 88’ δέχτηκε την ισοφάριση

Ένα απέραντο μπάχαλο η Σάλκε. Τα πειθαρχικά παραπτώματα αυξάνονται, το ιατρικό δελτίο γεμίζει, Μπάουμ - διοίκηση προσπαθούν να συμμαζέψουν την κατάσταση, η οποία όμως έχει ξεφύγει και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να εκραγούν. Ακόμα και ο κάπτεν Σταμπουλί ξέσπασε κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μέτρια εμφάνιση κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (2-0), παρουσίασε δυο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι, κυρίως στο β’ έπαιξε ποδόσφαιρο, αλλά λίγες ήταν οι καλές στιγμές της. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς μετά από οκτώ αγώνες. Παραγκωνισμένοι οι χαφ Μπενταλέμπ και Αρίτ, όπως και ο επιθετικός Ιμπίσεβιτς. Μέσα σ’ όλα χτύπησε και ο βασικός επιθετικός Πασιένσια.

Χάος επικρατεί στη Σάλκε, απουσίες, πειθαρχικά παραπτώματα, ο Μπάουμ έχει χάσει την… μπάλα και τα αποδυτήρια. Η Γκλάντμπαχ έχει μια καλή ευκαιρία επιστροφής στις νίκες στο πρωτάθλημα, που έρχεται και με αέρα μετά την τεσσάρα επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Έχει βάση ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στη Stoiximan στο 2.01.


(Κυριακή, 21:45) Νάπολι - Ρόμα: Ντέρμπι του Ήλιου υπό τη σκιά της απώλειας του Ντιέγκο Μαραντόνα. Βαρύ το κλίμα, σε βαθύ πένθος έχει πέσει ο ποδοσφαιρικός κόσμος, πολλώ δε μάλλον η Νάπολη που ήταν το σπίτι του Pibe D’ Oro και το Σαν Πάολο θα λάβει το όνομά του. Την Πέμπτη οι Παρτενοπέι κέρδισαν με μεστή εμφάνιση στο Europa League τη Ριέκα 2-0, παίζοντας τόσο όσο με το κλίμα να είναι βαρύ. Στη Serie A προέρχεται από ήττα εντός έδρας κόντρα στη Μίλαν 3-1, σ’ ένα ματς που επιθετικά ήταν αξιόλογη, ωστόσο αμυντικά δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών, ενώ από το 65’ με το σκορ στο 1-2 έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Φουλ φόρμα έχει χτυπήσει η Ρόμα και πολλά από τα ματς της πάνε στον αυτόματο πλέον. Μετράει 11 σερί ματς χωρίς ήττα, ενώ προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Πάρμα 3-0 σ’ ένα ματς που ήταν κυριαρχική και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Εμφάνιση ουσίας και την Πέμπτη κόντρα στην Κλουζ σε κακές καιρικές συνθήκες και νίκη με 2-0.

Η Νάπολι έχει κάνει ορισμένες καλές εμφανίσεις τελευταία, αλλά και κάποιες μέτριες, την ώρα που η Ρόμα είναι ξεκάθαρα στα πάνω της, αλλά πιο ποιοτική ομάδα του ζευγαριού δεν είναι. Μπορεί κόντρα σε άλλους μεγάλους να μην τα πηγαίνει περίφημα η Νάπολι συχνά, αλλά στο ντέρμπι με τη Ρόμα πάντα βγάζει το καλό εαυτό της. Στο 2.15 κυκλοφορεί στη Stoiximan ο άσος.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ