BET CORNER

Το 3.39 στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι και τα MatchCombo σε Ιταλία και Ισπανία

Ο Κόβατσιτς πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα
Ο Κόβατσιτς πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα © 2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Ματς για γερά νεύρα σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία με το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. Τρεις επιλογές μέχρι το 3.70 από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

(Σάββατο, 14:30) Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι: Μάχη στο 'Stamford Bridge' για την 6η αγωνιστική της Premier League, με φόντο την θέα της κορυφής. Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι μαζί με Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι ομάδες που θα εμπλακούν στην κούρσα για τον φετινό τίτλο. Η ομάδα του Τούχελ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Μοναδική της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα το 1-1 με την Λίβερπουλ στο 'Anfield'. Όλα τα υπόλοιπα τα έχει καθαρίσει εύκολα, καθώς και οι τέσσερις νίκες της είναι με μηδέν παθητικό και διαφορά 2+ γκολ. Πέρασε και το εμπόδιο της Άστον Βίλα στο Carabao Cup, έστω μέσα από την διαδικασία των πέναλτι. Μάουντ και Πούλισικ τα προβλήματα ενόψει Σίτι.

Οι 'πολίτες' φτάνουν στο Λονδίνο από την γκέλα με τη Σάουθαμπτον, που κράτησε το 0-0 στο 'Etihad'. Είχαν προηγηθεί τρεις νίκες στη σειρά για τους παίκτες του Γκουαρδιόλα, με γκολ 11-0... Μεσοβδόμαδα δεν είχε πρόβλημα κόντρα στη Γουίκομ, την οποία και διέλυσε με σκορ 6-1 για το Carabao Cup. Τρεις βαθμούς πίσω από την Τσέλσι (και τις Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ) η Μάντσεστερ Σίτι, που δεν θέλει να δει την κορυφή να... ξεμακραίνει. Μπόλικα τα ερωτήματα ωστόσο, καθώς Γκιουντογάν, Λαπόρτ, Ρόντρι, Στόουνς και Ζιντσένκο είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες στο 'Stamford Bridge'. Η Τσέλσι με τον Λουκακού στην κορυφή της επίθεσης μοιάζει πλέον με μια ολοκληρωμένη ομάδα, έτοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο. Η Σίτι χωρίς τον σούπερ γκολτζή αλλά με πολυφωνία στη γραμμή κρούσης είναι πάντα ανταγωνιστική και με εξαιρετική ποιότητα στο ρόστερ. Το ματς μπορεί να προδιαθέτει για θέαμα, ωστόσο οι δύο ομάδες μπορεί κάλλιστα να παρουσιαστούν προσεκτικές και χωρίς διάθεση για ρίσκο. Άλλωστε είναι νωρίς ακόμη και το πρώτο ζητούμενο είναι η αποφυγή της ήττας. Το 'X' στο 3.39 της Stoiximan είναι πολύ καλό για να το αγνοήσουμε.

(Σάββατο, 19:00) Ίντερ - Αταλάντα: Ματσάρα στο 'Giuseppe Meazza' για την 6η αγωνιστική της Serie A. Μπορεί η Ίντερ να γνώρισε πολύ σημαντικές αλλαγές το καλοκαίρι, δείχνει όμως να έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Μαρτίνες και Τζέκο για την ώρα καλύπτουν το κενό του Λουκακού με τη συνδρομή και του Κορέα, ενώ ο Ιντσάγκι παρουσιάζει μια σαφώς πιο επιθετική εκδοχή της ομάδας σε σχέση με την πρωταθληματική Ίντερ στο Κόντε. Καθόλου τυχαίο το γεγονός των 18 τερμάτων σε 5 μόλις ματς, για την καλύτερη επιθετική επίδοση της λίγκας. Μοναδική απώλειεα για τους 'νερατζούρι' μέχρι στιγμής, το εκτός έδρας 2-2 με τη Σαμπντόρια. Σένσι, Βιντάλ και Κορέα είναι αμφίβολι για την αναμέτρηση με την Αταλάντα.

Οι 'μπεργκαμάσκι' για την ώρα δεν έχουν καταφέρει να δείξουν το κυριαρχικό πρόσωπο που μας είχαν συνηθίσει στην τελευταία τριετία. Τρεις νίκες -όλες στο γκολ- την ισοπαλία με τη Μπολόνια και την ήττα με 1-2 από τη Φιορεντίνα έχουν να επιδείξουν μέχρι σήμερα. Καλύτερη η εικόνα τους ανασταλτικά συγκριτικά με πέρσι, αλλά μειωμένοι οι αριθμοί σε δημιουργία και εκτέλεση. Παραμένει μια ομάδα με επιθετική νοοτροπία η Αταλάντα και ο Γκασπερίνι ελπίζει πως σύντομα αυτή η διάθεση θα μεταφραστεί και στον αγωνιστικό χώρο με την ανάλογη αποτελεσματικότητα. Χάτεμπερ και Μουριέλ οι δύο μοναδικές αλλά και πολύ σημαντικές απουσίες ενόψει του 90λεπτου στο Μιλάνο.

Σωστό φαβορί η Ίντερ, αλλά ίσως το ματς κρύβει μεγαλύτερες δυσκολίες από όσες δείχνει. Οι γηπεδούχοι παίζουν σε πολύ υψηλή ένταση, ρισκάρουν και ψάχνουν συνέχεια το γκολ, δίχως να βάζουν ιδιαίτερη σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους. Η Αταλάντα δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά αυτό το στυλ παιχνιδιού της ταιριάζει και μπορεί να ζορίσει την Ίντερ σκοράροντας τουλάχιστον μια φορά στο ματς. Απαραίτητη η κάλυψη λοιπόν, με το 1X & G/G στο MatchCombo της Stoiximan σε απόδοση 2.10.

(Σάββατο, 22:00) Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ: Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στη Μαδρίτη, για την 7η αγωνιστική της La Liga. Το 6-1 κόντρα στη Μαγιόρκα ήταν η 4η σερί νίκη της Ρεάλ στο πρωτάθλημα και 5η συνολικά - μοναδική απώλεια βαθμών αυτή στο 3-3 με τη Λεβάντε εκτός έδρας. Πρώτη η ομάδα του Αντσελότι με 16 βαθμούς, στο +2 από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο και στο +3 από τη Σοθιεδάδ. Οι 'μερένγκες' έχουν κενά στην άμυνα (8 γκολ παθητικό), αλλά τρομερή αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με 21 τέρματα απολογισμό στα πρώτα 6 ματς! Σε ΜΥΘΙΚΗ κατάσταση ο Μπενζεμά, που μετράει ήδη 8 γκολ και 7 ασίστ σε 6 παιχνίδια και μόλις 529 λεπτά συμμετοχής. Πραγματικά ασύλληπτοι οι αριθμοί που γράφει ο Γάλλος φορ στο ξεκίνημα της σεζόν. Μπέιλ, Καρβαχάλ, Θεμπάγιος, Κρόος, Μαρσέλο και Μεντί στο ιατρικό δελτίο.

Όχι στα καλύτερα της αλλά πραγματικά αλύγιστη η Βιγιαρεάλ του Έμερι. Στα 5 ματς που έχει δώσει στη La Liga είναι αήττητη, με τέσσερις ισοπαλίες και την πρόσφατη νίκη επί της Έλτσε. Εκεί όπου βρήκε ένα επιθετικό ξέσπασμα και επικράτησε με σκορ 4-1. Αυτή ήταν γενικά η πρώτη της φετινή νίκη, καθώς στο Super Cup Ευρώπης ηττήθηκε στα πέναλτι από την Τσέλσι, ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champiοns League έμεινε στ 2-2 με την Αταλάντα. Τσουκουέζε, Μορένο και Πίνο είναι αμφίβολοι για το ματς στο 'Santiago Bernabeu'.

Σίγουρα η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο, όμως ο φαβοριτισμός της αποτυπώνεται με υπερβολικό τρόπο στις αποδόσεις. Ο Μπενζεμά είναι ευλογία για τους Μαδριλένους, αλλά δεν μπορεί να ντύνεται Superman σε κάθε παιχνίδι. Για την ώρα είναι ο άξονς γύρω από τον οποίο περιστρέφεται όλο το παιχνίδι της Ρεάλ και ο Έμερι έχει τον τρόπο να βάζει δύσκολα σε τέτοιους παίκτες. Η Βιγιαρεάλ μπορεί να γειώσει τον ρυθμό των αντιπάλων της, είναι εξαιρετική στη διαχείριση των αναγκών ενός αγώνα και πραγματικά δύσκολο να την κερδίσεις. Υπάρχουν προϋποθέσεις για κόντρα εδώ, ειδικά από τη στιγμή που το 'κίτρινο υποβρύχιο' μπορεί να σκοράρει στο 'Santiago Bernabeu'. Το X2 & G/G σε απόδοση 3.70 στο MatchCombo της Stoiximan έχει την προσοχή μας.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ