BET CORNER

Το 2.20 του Φορτούνη και τα MatchCombos σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / EUROKINISSI)
Ο Κώστας Φορτούνης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι EUROKINISSI SPORTS

Η αγωνία κορυφώνεται στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και η φάση των ομίλων σε UEFA Champions League και Europa League μπαίνει στην τελική ευθεία με την πέμπτη στροφή.

Αδικείται η Λοκομοτίβ Μόσχας από τις αποδόσεις και το 3.80 αξίζει. Ειδικό στοίχημα από το Μαρσέιγ - Ολυμπιακός. Τα δεδομένα δείχνουν 2.62 στο Κρασνοντάρ - Ρεν. MatchCombo στο παιχνίδι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.


(Τρίτη, 19:55) Λοκομοτίβ Μόσχας - Ζάλτσμπουργκ: Στη Μόσχα η Λοκομοτίβ καλείται να βγάλει άλλη μια φορά το καλό αγωνιστικό προφίλ της. Μάγκικη εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο την προηγούμενη αγωνιστική, έβγαλε αρκετό νεύρο, τη ζόρισε και πήρε αυτό που ήθελε, ήτοι την ισοπαλία (0-0). Στο πρωτάθλημα κόντρα στην Τέρεκ Γκρόζνι κόλλησε στο 0-0 σ΄ένα ματς που κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν άξιζε κάτι παραπάνω.

Η Ζάλτσμπουργκ ξέσπασε στο πρωτάθλημα κόντρα στη Ζεντ Πόλτεν 8-2 εκτός έδρας, αλλά στο Champions League δεν την θέλει τόσο η μπάλα, ενώ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ήταν άστοχη, παρότι δημιούργησε πλειάδα ευκαιριών ηττήθηκε 3-1.

Αδικείται κατάφορα η Λόκο στο συγκεκριμένο σετ τιμών, το 1.62 του διπλού δεν λέει όλη την αλήθεια, από τη στιγμή που η Λοκομοτίβ παίζει με τόσο τσαγανό και ψυχωμένα. Έχει ξεκάθαρο πλάνο στον αγωνιστικό χώρο σε σύγκριση με μια Ζάλτσμπουργκ που μπάζει στην άμυνα. Έχει αφήσει καλύτερα δείγματα γραφής η Λοκομοτίβ, πήρε δις Χ από την Ατλέτι, έπαιξε στα όρια την Μπάγερν που έχασε τελικά 2-1. Στο 3.80 το 1dnb στη Stoiximan δεν περνάει απαρατήρητο.


(Τρίτη, 22:00) Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε βελτιωμένη η Μαρσέιγ κόντρα στη Ναντ που την υπέταξε 3-1 στη Ligue 1 το Σάββατο, ωστόσο στο Champions League έχει παρουσιάσει πολλά τρωτά σημεία. Αποκαρδιωτική ανασταλτικά, έχει πετύχει ρεκόρ σερί ηττών στο θεσμό και τα γκρίζα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Βίλας Μπόας δεν είναι λίγα. Βέβαια, έτσι και αλλιώς από την αρχή το έργο ήταν δύσκολο στο γκρουπ. Ώρες ώρες δίνει την εντύπωση πως την νοιάζει περισσότερο το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί σαφώς, αλλά αξίζει το ποντάρισμα μια ομάδα που δεν κερδίζει και δεν σκοράρει στη διοργάνωση;

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και έχασε με το οριακό 1-0, ωστόσο δεν άγχωσε ιδιαίτερα την άμυνα του Γκουαρδιόλα. Στο πρωτάθλημα είναι ανεβασμένος, προέρχεται από τονωτική νίκη κόντρα στον Άρη 2-1 στο ματς κορυφής έχοντας για MVP τον Μπουχαλάκη και πλέον είναι μόνος πρώτος. Το ματς έχει χαρακτήρα τελικού. Μπορεί Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς και Χασάν να έχουν τεθεί εκτός, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει ξανά στον γκολτζή Ελ Αραμπί. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις και πίσω από αυτόν θα βρίσκονται Φορτούνης και Μασούρας.

Ο Ελ Αραμπί λόγω της αποχής του ήταν έξω από τα νερά του στο ματς πρωταθλήματος όπως ήταν λογικό, κάτι που σημαίνει πως άλλοι στα πρώτα λεπτά θα πρέπει να σηκώσουν το βάρος. Ναι μεν η ισοπαλία βολεύει περισσότερο τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Μαρτίνς έχει αποδείξει πως δεν συμβιβάζεται εύκολα. Περιμένουμε από τον Κώστα Φορτούνη να κουβαλήσει περισσότερο την μπαλα, είναι εξάλλου ένας παίκτης που παίρνει πρωτοβουλίες και δοκιμάζει το πόδι του. Η άμυνα της Μαρσέιγ δεν κρίνεται αξιόπιστη συν τοις άλλοις. Στο 2.20 το over 1,5 σουτ του Κώστα Φορτούνη στη Stoiximan.


(Τετάρτη, 19:55) Κρασνοντάρ- Ρεν: Υπό την παρουσία κόσμου η Κρασνοντάρ φιλοξενεί τη Ρεν, μπορεί ο αριθμός να μην είναι μεγάλος (περίπου το 1/3 του γηπέδου), ωστόσο στην εποχή του κορονοϊού, ακόμα και οι λιγοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όταν σχεδόν όλα τα ματς στην Ευρώπη διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Η Κρασνοντάρ ήθελε να χτυπήσει το δίπολο Σεβίλλη - Τσέλσι, αλλά δεν τα κατάφερε. Λίγο ότι υστερούσε σε εμπειρία και ποιότητα, λίγο οι συχνοί τραυματισμοί. Μπορεί να έχασε 2-1 εντός από τη Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο για ένα ημίχρονο έπιασε καλή απόδοση. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ κόντρα στη Χίμκι και έχασε 1-0 στο πρωτάθλημα. Έχουν μειωθεί αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα, μόνο ο βασικός γκολκίπερ θα παραμείνει εκτός λογικά για άλλο ένα ματς (έχει να παίξει από τις 08/11).

Δεν είναι και στα πολύ πάνω της η Ρεν το τελευταίο διάστημα και στην τελευταία πεντάδα αγώνων μετράει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Κόντρα στην Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με σκληρό τρόπο και buzzer beater στις καθυστερήσεις και ενώ στο 85’ είχε ισοφαρίσει 1-1. Το πάλεψε, αλλά οι Λονδρέζοι άξιζαν περισσότερο τη νίκη.

Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στο πρωτάθλημα για τη Ρεν, η ομάδα έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της, ο καταλυτικός δημιουργός Καμαβινγκά είναι ντεφορμε και αυτό επηρεάζει όλη την ομάδα. Η Κρασνοντάρ υπερτερεί στην ισοβαθμία έναντι της γαλλικής ομάδας, ωστόσο δεν έχει δείξει πως παίζει για το 0-0. Κόσμος και μομέντουμ οδηγούν στον άσο του 2.62 της Stoiximan.


(Πέμπτη, 19:55) ΑΕΚ - Μπράγκα: Ήττα-ταφόπλακα για την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική από τη Ζόρια με 3-0 στο ΟΑΚΑ και πλέον έχει να ανέβει ένα βουνό μπροστά της, αφού η διαφορά από τη δεύτερη Μπράγκα είναι στους τέσσερις βαθμούς. Κερδίζει και ελπίζει, ηττάται και χάνεται εν ολίγοις η κατάσταση στην Ένωση. Στο πρωτάθλημα έβγαλε αντίδραση η ομάδα του Καρέρα και πήρε ένα δίκαιο διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με 2-1και διατηρήθηκε ψηλά στο ταμπλό. Πλήγμα οι απουσίες των Τσιγκρίνσκι και Σάκχοφ, ο δεύτερος λόγω τιμωρίας.

Δεν πάτησε γκάζι η Μπράγκα στο πρωτάθλημα κόντρα στη Φαρένσε και νίκησε με την ψυχή στο στόμα και στα τελευταία λεπτά μάλιστα με 1-0. Στο Europa League η εμφάνισή της άφησε ικανοποιημένο τον Καρβαγιάλ, παρά το γεγονός πώς δέχτηκε την ισοφάριση για το 3-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Λέστερ. Κοίταξε τον αντίπαλο στο μάτια, προηγήθηκε σ’ όλες τις περιπτώσεις και ένα πολύ γεμάτο πρώτο ημίχρονο.

Το σετ τιμών γέρνει προς Μπράγκα μεριά. Δικαιολογημένα, αφού είναι αυτή που βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πιο υποψιασμένη μετά το στραπάτσο με τη Ζόρια και οφείλει να ψάξει το γκολ και τη νίκη. Εξάλλου από τη μέση και μπροστά αποτελεί αξιόλογη ομάδα. Η ισοπαλία κάνει στην Μπράγκα, ενώ ο Καρβαγιάλ έχει αποδείξει πως είναι προπονητής που θέλει σε ανάλογες περιπτώσεις την ουσία. Άξιο προσοχής το MatchCombo της Stoiximan για το Χ2 & Goal/Goal στο 2.27, καλύπτει ασφάλεια και πληρώνει καλύτερα από το διπλό.


(Πέμπτη, 22:00): Ομόνοια - ΠΑΟΚ: Στη Λευκωσία ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του κόντρα στην ουραγό του ομίλου. Η Γρανάδα είναι πρωτοπόρος με 10 βαθμούς, ακολουθεί η Αϊντχόφεν με 6, εν συνεχεία ο ΠΑΟΚ με 5 και τελευταία η κυπριακή ομάδα με ένα βαθμό. Η παρθενική συμμετοχή πάντως των τριφυλλοφόρων στους ομίλους της διοργάνωσης δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία αν μη τι άλλο. Σαφώς και μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, αλλά η ομάδα δείχνει να έχει στρέψει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι και παραδοσιακά ο στόχος της. Το ματς με τον ΠΑΟΚ θέλοντας και μη μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αφού πρόσφατα είναι υποτονική εντός συνόρων και την ερχόμενη αγωνιστική ακολουθεί το ντέρμπι μίσους με τον ΑΠΟΕΛ. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που το βράδυ της Δευτέρας (30/11) δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρα στον Ερμή Αραδίππου και κόλλησε στο 0-0.

Ο ΠΑΟΚ έχασε με πικρό τρόπο στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν. Βρέθηκε στο 13’ μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά από ένα σημείο και μετά… έπεσε ο γενικός και μοιραία ήρθε η ήττα-ανατροπή με 3-2. Το ματς στην Κύπρο όπως γίνεται αντιληπτό έχει χαρακτήρα must win. Το μεσημέρι της Δευτέρας (30/11) ανακοινώθηκε και η ανανέωση συνεργασίας με τον Πάμπλο Γκαρσία έως το 2023, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη κόντρα στη Λαμία με 2-0 εκτός έδρας. Δεν παίζει ο χαφ Αουγκούστο λόγω τιμωρίας.

Τα δεδομένα γέρνουν προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και δεν θα πάει απλώς για ένα σβηστό 1-0. Ευνοούν και οι συνθήκες, αφού η άμυνα της Ομόνοιας είναι προβληματική το τελευταίο διάστημα. Στο 1.87 στη Stoiximan το MatchCombo 2 & over 1,5, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ