ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Τετάρτη στο Αρκαλοχώρι η ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Ρέντη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Ρέντη EUROKINISSI SPORTS

Από σχολικές αίθουσες, γραφεία, τουαλέτες και αναλώσιμα (μπάλες, μάσκες) απαρτίζεται το πακέτο βοήθειας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Αρκαλοχώρι Κρήτης.

Την Τρίτη το βράδυ αναχωρεί ακτοπλοϊκώς η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον σεισμόπληκτο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, η οποία περιλαμβάνει 28 σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC. όπως είχε προαναγγελθεί.

Η αποστολή βοήθειας φτάνει το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο και από εκεί θα αναχωρήσει αμέσως για το Επαγγελματικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου όπου θα δωρηθούν δύο σχολικές αίθουσες. Από την προηγούμενη μέρα, θα έχουν φτάσει ακόμα δύο σχολικές αίθουσες οι οποίες θα έχουν συναρμολογηθεί.

Στις 10:30 θα φύγουν με προορισμό το 1ο κ 2ο Δημοτικό Σχολείο τα οποία συστεγάζονται. Σε όλα τα σχολεία, θα μοιραστούν μπάλες και προστατευτικές μάσκες.

Της αποστολής θα ηγείται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, κ. Βασίλης Βασιλειάδης καθώς και ομάδα εθελοντών. Άπαντες θα επιστρέψουν στον Πειραιά την Πέμπτη το πρωί.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ