ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Times: "Ο Καβάνι θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι"

Ο Έντισον Καβάνι πανηγυρίζει το γκολ του στο Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Έντισον Καβάνι πανηγυρίζει το γκολ του στο Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Έντινσον Καβάνι έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και σύμφωνα με τους Times θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Έντινσον Καβάνι τη φετινή σεζόν βρίσκεται υπό τη σκιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς του έχει καταγράψει μόλις οκτώ συμμετοχές σε Premier League και Champions League, εκ των οποίων πήρε φανέλα βασικού σε μόνο μία.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους κόκκινους διαβόλους μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει πιθανούς προορισμούς για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Times, ο 34χρονος φορ επιθυμεί να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τη φιλοδοξία του να είναι να φορέσει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" πριν το τέλος της καριέρας του, πιστεύοντας ότι μπορεί να συνεχίσει να παίζει στο κορυφαίο επίπεδο για άλλες δύο σεζόν.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ