ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τικίνιο: "Θέλαμε δεύτερο γκολ στο 1ο ημίχρονο, όποτε μου ζητηθεί είμαι εδώ"

Τικίνιο: "Θέλαμε δεύτερο γκολ στο 1ο ημίχρονο, όποτε μου ζητηθεί είμαι εδώ"
INTIME SPORTS

Ο Τικίνιο δεν έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό 1-1 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακό στερήθηκε τη νίκη στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Τικίνιο μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι στη Χάιφα και την ισοπαλία 1-1 για το πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, εξηγώντας ότι περιμένει δεύτερο γκολ από την ομάδα του στο 1ο ημίχρονο, με το οποίο θα καθάριζε τη νίκη.

"Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί προηγηθήκαμε στο σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ στο 1ο ημίχρονο. Θέλαμε κάτι παραπάνω. Παίξαμε με δυνατό αντίπαλο, σε μία καυτή έδρα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση στο δικό μας γήπεδο".

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα αντί του Γιουσέφ ελ Αραμπί, απάντησε: "Όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή και την ομάδα θα είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα. Ισχύει για όλους τους παίκτες. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Θέλουμε να βοηθούμε την ομάδα μας. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και όλοι θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Η Game Night για τη σπουδαία ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ