ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι δουλειά είχε ο Αντριάνο Γκαλιάνι στα γραφεία της ΠΑΕ

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι
Ο Αντριάνο Γκαλιάνι AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο πολύπειρος Ιταλός παράγοντας, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την ένταξη του εγγονού του Άντριαν στην Β' ομάδα, συζήτησε για παίκτες της Μίλαν και δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει τους "ερυθρόλευκους" σε οποιαδήποτε αναζήτησή τους από ομάδα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αντριάνο Γκαλιάνι. Ένα όνομα, μια ιστορία. Στο ιταλικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Στα 77 του πλέον η "αλεπού", ο άνθρωπος που συνδύασε το όνομα του με τα καλύτερα χρόνια της Μίλαν στο πλευρό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, βρέθηκε για αρκετή ώρα το πρωί της Πέμπτης (29/7) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τον εγγονό του. Ο Γκαλιάνι τζούνιορ, στα 20 χρόνια του, άνηκε τα τελευταία δύο χρόνια στο δυναμικό της Νότιγχαμ Φόρεστ και μετά από ένα διάστημα δοκιμών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αποφασίστηκε να ενταχθεί στον Ολυμπιακό Β'. Υπέγραψε, μάλιστα, και συμβόλαιο συνεργασίας, άρα είναι και με τη βούλα "ερυθρόλευκος".

Ο παππούς Αντριάνο, που λατρεύει τον Αντριάν καθώς φέρει και το όνομά του έστω και στην αγγλική του version (σ.σ. ο μικρός είναι γεννημένος στις ΗΠΑ), ενθουσιασμένος από τη νέα σελίδα που ανοίχθηκε στην καριέρα του μικρού, βρέθηκε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, τα είπε με υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης και προσφέρθηκε να... βοηθήσει!

Με ποιον τρόπο; Σύμφωνα με ανθρώπους που τον είδαν, μίλησαν μαζί του και διαπίστωσαν το πόσο χαρούμενος ήταν γι' αυτή την επίσκεψη στον Πειραιά, ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θα αξιοποιήσει στο έπακρο τις γνωριμίες και την επιρροή του, προκειμένου να βοηθήσει σε οποιοδήποτε μεταγραφικό θέμα από Ιταλία μεριά. Συγκεκριμένα, φέρεται να συζήτησε με τους αρμόδιους του συλλόγου για τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις παικτών της Μίλαν, την οποία, παρότι έχει αποχωρήσει πλέον, γνωρίζει σαν την παλάμη του, αλλά και κάποιες άλλες υποψηφιότητες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για να ακριβολογούμε, ο τεράστιος Γκαλιάνι, ένας από τους κορυφαίους γνώστες του ποδοσφαίρου σε διοικητικό επίπεδο, ένας άνθρωπος που έχει κάνει deal πολλών εκατομμυρίων, δεν πρότεινε παίκτες στον Ολυμπιακό. Θέλησε, ωστόσο, να ενημερωθεί για τις αναζητήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι, για παίκτες που ενδιαφέρουν το σύλλογο και να μπορούσε να λειτουργήσει ως καταλύτης, αφού στην Ιταλία και όχι μόνο, γνωρίζει τους πάντες και τα πάντα.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές ως τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος πλέον στη γειτονική χώρα έχει αναλάβει τα ηνία της Μόντσα, νιώθει καλός φίλος του Ολυμπιακού. Της διοίκησής του και δη του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να αποτελέσει καμία έκπληξη, αν πέρα από τη συμφωνία για τον 20χρονο Άντριαν, παίκτης ή παίκτες που θα έρθουν από εδώ και πέρα στον Ολυμπιακό και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, θα έχουν σχέση με τη Μίλαν ή το ιταλικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Εδώ θα είμαστε, να ανοίξουμε ξανά αυτό το κεφάλαιο σύντομα, καθώς όπως φαίνεται, θα γίνει δουλίτσα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ