ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

Θύματα ληστείας παίκτες του Παναμά πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο

Players of Panama pray at the end of a friendly soccer match against Northern Ireland in Panama City, Tuesday, May 29, 2018. the game ended in a tie 0-0. (AP Photo/Arnulfo Franco)
Players of Panama pray at the end of a friendly soccer match against Northern Ireland in Panama City, Tuesday, May 29, 2018. the game ended in a tie 0-0. (AP Photo/Arnulfo Franco) AP

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Παναμά κατήγγειλε ότι οι διεθνείς της έπεσαν θύματα ληστείας μετά την ήττα (1-0) από τη Νορβηγία σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με το... αριστερό ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της εθνικής Παναμά για το Μουντιάλ 2018, καθώς γνώρισε την ήττα (1-0) από την αντίστοιχη της Νορβηγίας στο "Ullevaal" για το τελευταίο φιλικό.

Σαν να μην έφθανε αυτό, "ποντικοί" εισέβαλαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η εθνική ομάδα στο Όσλο. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Παναμά κατήγγειλε από το λογαριασμό της στα social media διαπίστωσαν ότι διεθνείς παίκτες της διαπίστωσαν κατά την επιστροφή τους από το γήπεδο, πως προσωπικά τους αντικείμενα είχαν κλαπεί.

Η νορβηγική αστυνομία βρέθηκε στο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και συγκέντρωσε υλικό, ωστόσο δεν έχει καταλήξει στην εύρεση των ενόχων.

Η εθνική Παναμά βρίσκεται στον 7ο όμιλο, μαζί με τις αντίστοιχες των Βελγίου (18/6, Σότσι), Αγγλίας (24/6, Νίζνι Νόβγκοροντ) και Τυνησίας (28/6, Σάρανσκ).

Photo credits: AP Photo/Arnulfo Franco

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ