ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θρυλικός Μπενζεμά, έγινε ο πρώτος Γάλλος σκόρερ σε διασυλλογικό επίπεδο

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ με την Ρεάλ κόντρα στην Σεβίλλη σε ματς ισπανικού πρωταθλήμτος | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ με την Ρεάλ κόντρα στην Σεβίλλη σε ματς ισπανικού πρωταθλήμτος | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε δίχτυα στο 32ο λεπτό του Ρεάλ - Σεβίλλη και έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο κορυφαίος Γάλλος σκόρερ σε διασυλλογικό επίπεδο με 361 γκολ, αφήνοντας πίσω του τον Τιερί Ανρί.

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν σταματάει να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες άμυνες εδώ και πάρα πολλά χρόνια και το αποτέλεσμα είναι ο μύθος του να είναι πλέον τεράστιος. Μία ακόμα απόδειξη ήρθε το βράδυ της Κυριακής (28/11), με τον Μπενζεμά να γράφει το 1-1 στην αναμέτρηση της La Liga μεταξύ της Ρεάλ και της Σεβίλλης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και να φτάνει σε μία απάτητη για τους... κοινούς θνητούς κορυφή.

Αυτήν που φιλοξενεί τον κορυφαίο Γάλλο σκόρερ σε διασυλλογικό επίπεδο, με τον 33χρονο φορ να φτάνει τα 361 γκολ (295 με την Ρεάλ - 66 με την Λιόν) σε 724 ματς και να ξεπερνάει τον Τιερί Ανρί στη σχετική λίστα, που σταμάτησε στα 360 γκολ σε συλλογικό επίπεδο σε 791 παιχνίδια.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο από τους μερένγκες το καλοκαίρι του 2018, ο Μπενζεμά έχει πετύχει 103 σε 165 επίσημα παιχνίδια του με την Ρεάλ, ενώ πριν από την αποχώρηση του CR7 είχε να επιδείξει 76 γκολ σε 165 επίσημους αγώνες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ