CONFERENCE LEAGUE

Θόρουπ: "Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ, με ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση"

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Τζες Τοράπ
Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Τζες Τοράπ © 2021 ROMAN KRUCHININ / AP IMAGES

Ο Γες Θόρουπ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα με ατομική ποιότητα ειδικά στην επίθεση, ωστόσο βλέπει το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν ευκαιρία για να μπορέσει η ομάδα του να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης Γες Θόρουπ, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (21/10, 19:45, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24) στο Πάρκεν Στάντιον για την τρίτη αγωνιστική του Europa Conference League, ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι με παίκτες με ατομική ποιότητα.

Από εκεί και πέρα ο ίδιος τόνισε ότι το σημερινό παιχνίδι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα σημαντικό άλμα πρόκρισης στα νοκ-άουτ της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γες Θόρουπ: "Ανυπομονώ για το βράδυ της Πέμπτης. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, είχαμε την πλήρη συγκέντρωση σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες και παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο. Και αύριο μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να παίξουμε στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά.

Ως συνήθως, έχουμε προετοιμαστεί πλήρως για τον αντίπαλο, τόσο μέσω βίντεο όσο και με τους σκάουτερ μας που είδαν ζωντανά τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, με πολύ ατομική ποιότητα στην επίθεση. Έχουν αρκετούς γρήγορους παίκτες που βρίσκουν καλούς συνδυασμούς. Είναι μια έμπειρη ομάδα που έχει πολλές παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο.

Για τις απουσίες: "Τόσο ο Βίκτορ (σ.σ Κρίστιανσεν) όσο και ο Στάγκε ήταν στην προπόνηση σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και αύριο στο γήπεδο, δεν υπάρχει λόγος να πούμε αν θα παίξουν ή όχι".

Για το ότι έχουν να δώσουν σημαντικά παιχνίδια και οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα: " Ο ΠΑΟΚ συναντά τον Ολυμπιακό και εμείς έχουμε το ντέρμπι με την Μπρόντμπι, οπότε μπορεί να είναι ένας αγώνας τακτικής.

Δεν λέω ότι οι ομάδες θα παίξουν για την ισοπαλία, αλλά μπορεί να ζήσουν και οι δύο με αυτή. Η προσέγγισή μας στον αγώνα θα είναι όπως πάντα, να κάνουμε ένα παιχνίδι που θα το διασκεδάσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ