ΠΑΟΚ

Θετικό κλίμα για deal με Χατσερίντι

Poland's Robert Lewandowski, left,  and Ukraine's Yevhen Khacheridi go for the ball  during the Euro 2016 Group C soccer match between Ukraine and Poland at the Velodrome stadium in Marseille, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit)
Χατσερίντι AP

O Εβγέν Χατσερίντι έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν οι τελικές κρούσεις από τον ΠΑΟΚ.

Ενα "ναι" του Γιώργου Σαββίδη σε ψηφοφορία ΠΑΟΚτσήδικης σελίδας στα social media για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση του Εβγέν Χατσερίντι αποκάλυψε την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Δικεφάλου για τον 30χρονο υψηλόσωμο αμυντικό.

Ο ατζέντης του, Ιβάν Πιροζενκο δηλώνει έτοιμος για να κάνει τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για να πετύχουν συμφωνία για τον υψηλόσωμο αμυντικό και απομένει μόνο η τελική απόφαση που θα παρθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Χατσερίντι είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασία του με την Ντιναμό Κιέβου και ήδη έχει κάνει όλη την προεργασία με τον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιανουάριο. Και τότε ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να προχωρήσει την μεταγραφή, όμως η ουκρανική ομάδα ζητούσε πολλά χρήματα.

Πλέον, όμως Ντιναμό Κιέβου δεν υπάρχει. Ο Χατσεριντι πάντων κάνει επαφές και με άλλες ομάδες όπως η Καϊρατ Αλμάτι, είναι όμως ξεκάθαρο ότι περιμένει τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ