ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεσμός στη Λάρισα το Coca-Cola Cup

Θεσμός στη Λάρισα το Coca-Cola Cup

Στάση στη Λάρισα για το Coca-Cola Cup για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με το τουρνουά να αποτελεί έναν πραγματικό ποδοσφαιρικό θεσμό στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Στην Κεντρική Ελλάδα βρίσκεται, πλέον, το Coca-Cola Cup με πρώτο σταθμό τη Λάρισα. Για τέταρτη συνεχή χρονιά το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά επισκέφθηκε τη θεσσαλική πρωτεύουσα και είναι, όπως σε πολλές πόλεις της χώρας, ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός θεσμός.

Τους αγώνες περίμεναν πως και πως οι νέοι της πόλης και ήδη 38 ομάδες πέρασαν στα τελικά, που γίνονται την επόμενη Κυριακή στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις Larissa Sports Center (7ο χλμ. ΕΟ Λάρισας-Τρικάλων).

Θεσμός στη Λάρισα το Coca-Cola Cup

Ο συναγωνισμός ήταν έντονος από το πρώτο σαββατοκύριακο, οι αγώνες είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι πρωταγωνιστές είχαν μεγάλη συμπαράσταση από φίλους, συγγενείς και φυσικά υπερήφανους γονείς.

Προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν και το Σάββατο 6 Μαρτίου, θα υπάρξει δηλαδή κι άλλη ευκαιρία για συμμετοχή στους τελικούς της επόμενης μέρας. Ταυτόχρονα το διήμερο 6-7/3 το Coca-Cola Cup θα βρεθεί στα Τρίκαλα, όπου και εκεί οι νέοι της πόλης το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ