LA LIGA

Θέλτα - Σεβίλλη 0-1: Νίκη δια πυρός και σιδήρου στο Βίγκο

Ο Ράφα Μιρ της Σεβίλλης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στη "Φόλκσβαγκεν Αρένα", Βόλφσμπουργκ | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ράφα Μιρ της Σεβίλλης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στη "Φόλκσβαγκεν Αρένα", Βόλφσμπουργκ | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Σεβίλλη κινδύνεψε να δεχθεί πολλά γκολ στο Βίγκο, όμως τελικά έφυγε νικήτρια με 1-0 κόντρα στη Θέλτα για τη La Liga.

Η Σεβίλλη πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Θέλτα για την 9η αγωνιστική της La Liga και παραμένει σε τροχιά κορυφής, αφού έχει παιχνίδι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, είχαν ορισμένες καλές στιγμές, όμως το γκολ άργησε να έρθει. Στο 54' ο Ράφα Μιρ εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των Γαλιθιάνων και από κοντά έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Το γκολ του αγώνα ήρθε κόντρα στη ροή του 2ο ημιχρόνου, όπου υπήρχαν μόνο οι γηπεδούχοι. Η Θέλτα είχε δοκάρι, ζήτησε πέναλτι για χέρι στην αντίπαλη περιοχή, είχε ευκαιρίες, όμως ο Γιασίν Μπουνού δεν νικήθηκε ποτέ και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στη La Liga

Η βαθμολογία της La Liga

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ