LA LIGA

Θέλτα - Μπαρτσελόνα 3-3: Σοκ στο 90+6' για τους Καταλανούς που προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο

Ο Νολίτο της Θέλτα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Μπαλαΐδος", Βίγκο | Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021
Ο Νολίτο της Θέλτα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Μπαλαΐδος", Βίγκο | Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 © 2021 LALO R. VILLAR/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τη Θέλτα στο Βίγκο, αφού ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στο τελευταίο παιχνίδι πριν αναλάβει ο Τσάβι. Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο ο Άνσου Φάτι.

Η Μπαρτσελόνα τα έκανε όλα σωστά για ένα ημίχρονο και όλα λάθος για άλλο ένα και από τρία γκολ μπροστά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας 3-3 από το Βίγκο κόντρα στη Θέλτα, στον απόηχο της πρόσληψης του Τσάβι, ο οποίος αναλαμβάνει μετά τη διακοπή της La Liga.

Το γκολ του Ιάγο Άσπας στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων πάγωσε τους "μπλαουγκράνα", που ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν νίκη εντός των συνόρων για πρώτη φορά έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχασαν και τον Άνσου Φάτι με μυικό τραυματισμό λίγο πριν από την ανάπαυλα.

Τίποτα δεν έμοιαζε απωθητικό για την Μπαρτσελόνα από την εικόνα του αγώνα στα πρώτα 40 λεπτά. Ο Φάτι άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, ο Μέμφις Ντεπάι σκόραρε κι αυτός παρότι αγωνίστηκε στα άκρα, ενώ ακόμα και ο Σέρχιο Μπουσκέτς βρήκε δίχτυα, για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2020. Κάπου εκεί, ήρθε ο τραυματισμός του Φάτι καθώς κυνηγούσε μία προωθημένη μπαλιά, με τον 19χρονο διεθνή επιθετικό να πέφτει στο έδαφος και να καταλαβαίνει αμέσως ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, πιθανότατα λόγω θλάσης.

Ο Σέρζι Μπαρχουάν, στο τελευταίο παιχνίδι πριν παραδόσει τα σκήπτρα στον Τσάβι, έριξε στη θέση του τον Άλεξ Μπαλντέ, ενώ τραυματίας αποχώρησε στο ημίχρονο και ο Έρικ Γκαρθία, με τον Ρόναλντ Αραούχο να περνάει ως αλλαγή. Ο Ιάγο Άσπας μείωσε στο 52', ωστόσο ελάχιστοι πίστεψαν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι παραπάνω. ο Εντουάρντο Κοουντέτ το είχε πιστέψει όμως και γι' αυτό έκανε και ο ίδιος δύο αλλαγές στην ανάπαυλα. Η τρίτη αλλαγή του, ο Φράνκο Σέρβι, έβγαλε την πάσα για το γκολ του Νολίτο στο 74', που προξένησε ανησυχία στις τάξεις των Καταλανών και τελικά το μοιραίο ήρθε στο 90+6', όταν σε μια φάση διαρκείας γύρω από την περιοχή τους, ο Άσπας ισοφάρισε σε 3-3.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ