LA LIGA

Θέλτα μεταγραφές: Το συγκινητικό αντίο του Μινγκέθα στην Μπαρτσελόνα

Θέλτα μεταγραφές: Το συγκινητικό αντίο του Μινγκέθα στην Μπαρτσελόνα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΛΤΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Όσκαρ Μινγκέθα μετακόμισε στην Θέλτα αφήνοντας πίσω 15 χρόνια παρουσίας στην Μπαρτσελόνα και το γεγονός αυτό τον ώθησε να αποχαιρετήσει τους μπλαουγκράνα μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σε όλα με την Θέλτα για τον Όσκαρ Μινγκέθα και το απόγευμα της Τρίτης σφραγίστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο το deal μεταξύ των δύο συλλόγων, που βρήκε τον 23χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών με τους Γαλιθιάνους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το κόψιμο του ομφάλιου λώρου που τον συνέδεε εδώ και 15 χρόνια με τους μπλαουγκράνα μόνο εύκολο πάντως δεν ήταν και αυτό φρόντισε ο ίδιος να το δείξει με εμφατικό τρόπο, μέσω ενός συγκινητικού μηνύματός του προς την πρώην ομάδα του μέσω της σελίδας του στο Instagram.

Σε αυτό ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα που του έδωσε την ευκαιρία να γίνει επαγγελματίας ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ρόναλντ Κούμαν, τον προπονητή με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα των μπλαουγκράνα.

"Μετά από 15 χρόνια πρέπει να αποχαιρετήσω τον σύλλογο που με είδε να μεγαλώνω και με έκανε αυτό που είμαι. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους, προπονητές, παίκτες, φυσιοθεραπευτές, διοικητικούς παράγοντες, εκπαιδευτές στην Masia, στον Κούμαν που μου έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσω το όνειρό μου να παίξω με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και σε όλους τους ανθρώπους που έβαλαν το λιθαράκι τους για μένα.

Έμεινα πολύ ευτυχισμένος και θα είμαι πάντα ευγνώμων! Ευχαριστώ φίλοι της Μπαρτσελόνα!!", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμά του.

Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα διατηρεί ποσοστό 50% σε ενδεχόμενη μεταπώλησή του όπως επίσης και το γεγονός πως ο Ισπανός μπακ βρέθηκε αρκετά ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε και από την προσφορά της Ένωσης, η οποία έφτασε μέχρι και τα 2,5 εκατ. ευρώ.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ