ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θέλει Ολυμπιακό ο Ντέμιαν", λέει ο μάνατζέρ του στο Sport24.gr

"Θέλει Ολυμπιακό ο Ντέμιαν", λέει ο μάνατζέρ του στο Sport24.gr

Το όνομα του Ρόμπερτ Ντέμιαν ενεπλάκη σε δημοσιεύματα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το Sport24.gr μίλησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίχαλ Χόλετσακ, ο οποίος έκανε λόγο για ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων".

Ο Ρόμπερτ Ντέμιαν φέρεται να είναι στόχος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Σλοβάκου, Μίχαλ Χόλετσακ, ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει για ενδιαφέρον από την πλευρά των "πρασίνων".

Αντίθετα, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους "ερυθρόλευκους", με τον πελάτη του να μην λέει "όχι" στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους πρωταθλητές.

" Τον Ντέμιαν τον πρότεινε φίλος μου μάνατζερ στον Ολυμπιακό. Είναι ο ίδιος που είχε φέρει στην Ελλάδα και τον Ζεβλάκοφ. Από τον Ολυμπιακό μας είπαν ότι ενδιαφέρονται για τον Ντέμιαν, ωστόσο αυτή τη στιγμή ασχολούνται με άλλη περίπτωση. Εάν δεν προχωρήσει αυτή η μεταγραφή, τότε θα μας καταθέσουν πρόταση.

Ο πελάτης μου είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Έχει βέβαια και άλλες προτάσεις, καθώς είναι ελεύθερος. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες", δήλωσε ο Μίχαλ Χόλετσακ.

Ο 31άχρονος Σλοβάκος Ρόμπερτ Ντέμιαν αγωνίζεται στην επίθεση. Τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξε στην πολωνική Μπιέλσκο Μπιάλα, με απολογισμό 29 γκολ σε 90 αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ