ΑΡΗΣ

Τερζής στους παίκτες: "Να ανασυνταχθούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ"

Ο Τόλης Τερζής σε προπόνηση του Άρη
Ο Τόλης Τερζής σε προπόνηση του Άρη INTIME

Ο Άρης βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου από τον πάγκο της ομάδας, με τους κίτρινους να πραγματοποιούν τη σημερινή (15/02) προπόνηση υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή, ο οποίος έστειλε μήνυμα για ανασύνταξη ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ήττα του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες έφερε εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, καθώς ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των κίτρινων.

Η σημερινή (15/02) προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή, ο οποίος παρουσιάστηκε από τον γενικό αρχηγό των Θεσσαλονικέων, Θωμά Ναζλίδη.

Ο Τόλης Τερζής, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν τον Άρη ως υπηρεσιακός τεχνικός, στα πρώτα του λόγια πριν από την έναρξη της προπόνησης, τόνισε ότι πιστεύει στις δυνατότητές του και ότι πρέπει να ανασυνταχθούν ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Τερζής στην ομιλία του στους παίκτες ανέφερε μεταξύ άλλων: "Πολλούς από εσάς σας ξέρω και με ξέρετε. Με τους υπόλοιπους θα γνωριστούμε. Έχω δει όλα τα παιχνίδια σας από την αρχή μέχρι και το τελευταίο. Έχω εικόνα για τον καθένα σας. Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες με ποιότητα. Από συγκυρίες και ατυχίες η ομάδα έχασε βαθμούς.

Σημασία έχει τώρα να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν έχει χαθεί τίποτα και πρέπει να ανασυνταχθούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Να δουλέψουμε καλά μέχρι την Κυριακή και να ετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη".

Υπενθυμίζεται ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι σε αναζήτηση τεχνικού από το εξωτερικό, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Τερζής θα καθοδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι πολύ δύσκολο η ομάδα να βρει τον νέο της προπονητή μέχρι την Κυριακή. Ανάμεσα στους προπονητές που έχουν προταθεί είναι ο Νταμίρ Κάναντι.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ