ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Σπουδαία ομάδα η Γιουνάιτεντ, ήδη σχεδιάζουμε στον Άγιαξ τη νέα χρονιά"

Ο Έρικ τεν Χαχ δίνει οδηγίες στους παίκτες του Άγιαξ σε ματς κόντρα στην Μπεσίκτας για το Champions League | 28 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Έρικ τεν Χαχ δίνει οδηγίες στους παίκτες του Άγιαξ σε ματς κόντρα στην Μπεσίκτας για το Champions League | 28 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Έρικ Τεν Χαχ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, αλλά ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Άγιαξ, έχοντας ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ο Ολλανδός τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαχ, σε δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το "φλερτ" που υπάρχει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς τα αγγλικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως τον επικρατέστερο υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Τεν Χαχ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές με τους κόκκινους διαβόλους και εκπρόσωπους, αλλά ο ίδιος είναι πλήρως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στον Αίαντα και μάλιστα σχεδιάζει ήδη την ομάδα για τη νέα χρονιά.

"Όλοι ξέρουμε ο ένας τον άλλον στη βιομηχανία. Υπάρχουν πάντα συζητήσεις με τους ανθρώπους άλλων ομάδων, είναι φυσιολογικό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά είμαι πλήρως επικεντρωμένος στον Άγιαξ. Ήδη σχεδιάζουμε τη νέα χρονιά. Κάθομαι με τον Άγιαξ και συζητώ μετά από κάθε χρονιά μέχρι στιγμής. Αυτό θα γίνει και φέτος", ανέφερε ο Τεν Χαχ για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με τους "κόκκινους διαβόλους".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΙΑΞ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ