ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Τεν Χαχ για Ρονάλντο: "Ποτέ δεν μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ"

Ο Τεν Χαχ
Ο Τεν Χαχ @ 2022 DAVE THOMSPON / AP IMAGES

Ο Έρικ Τεν Χαχ δήλωσε σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων ότι ο Ρονάλντο ουδέποτε εξέφρασε την επιθυμία του στον ίδιο να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τεν Χαχ παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εκτόξευσε πυρά κατά του ιδίου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μοιραία έμεινε ελεύθερος από τους κόκκινους διαβόλους.

Ο Ολλανδός τεχνικός παρέθεσε τη δική του εκδοχή κατά την οποία ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ουδέποτε εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα και ότι εκείνος μέχρι και τη συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν επιθυμούσε την παραμονή του στην ομάδα.

"Το καλοκαίρι είχαμε μια συζήτηση. Ήρθε και μου είπε «θα σου πω σε αυτά μέρες αν θέλω να μείνω. Μετά ήρθε και μου είπε «θέλω να μείνω». Μέχρι και εκείνη τη στιγμή στη συνέντευξη δεν άκουσα κάτι. Ποτέ δεν ήρθε να μου πει «θέλω να φύγω».

Η συνέντευξη νομίζω, σαν σύλλογος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Θα υπάρξουν συνέπειες. Για να κάνει αυτό το βήμα ήξερε τις συνέπειες. Είδα το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης, αλλά όχι όλη. Νομίζω ότι ήταν αρκετά ξεκάθαρο ότι μετά τη συνέντευξη έπρεπε να φύγει".

Για το αν ήθελε να συζητά μαζί του και αν θα τον συγχωρούσε: "Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την κατάσταση. Είμαι ανοικτός στον διάλογο, οπότε γιατί όχι; Έκανα τα πάντα με όντας ειλικρινής, ανοικτός και διαφανής. Είχαμε συζητήσεις για το όραμά μου, οπότε δεν είχα πρόβλημα να μιλήσω μαζί του".

Για τον αν ήθελε να μείνει στην ομάδα: "Ήθελα να μείνει στην ομάδα από την πρώτη στιγμή μέχρι και τη συνέντευξη αλλά ήθελε να φύγει. Όταν ένας παίκτης δεν θέλει να είναι σε αυτή την ομάδα τότε πρέπει να αποχωρεί, αυτό είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε ένα νέο μέλλον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν ήθελε να είναι μέρος του. Προχωράμε".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ