ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τέμπας: "Στην Μπαρτσελόνα ανησυχώ περισσότερο για τη θεσμική παρά για την οικονομική κρίση"

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.
Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας. © 2018 PAUL WHITE/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, στη συνέντευξή του στην Equipe, τόνισε πως η οικονομική κατάσταση στην Μπαρτσελόνα δεν είναι τόσο άσχημη όσο φαίνεται, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την κατάσταση του συλλόγου κυρίως στη διοίκηση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική Equipe, ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, αναφέρθηκε στη δυσχερή οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, ξεκαθαρίζοντας όμως, πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του συλλόγου αυτή τη στιγμή δεν είναι το οικονομικό.

Παρότι ο ισολογισμός των Καταλανών για το οικονομικό έτος 2020-2021 ήταν αποκαρδιωτικός, καθώς πάνω από ένα δισ. είναι τα έξοδα για το 2020-2021 και στα 673.000.000 ευρώ το χρέος. Παρόλα αυτά, ο Τέμπας ισχυρίστηκε ότι η θεσμική κρίση είναι εκείνη που έχει οδηγήσει την ομάδα στην σημερινή της κατάσταση.

"Για την Μπαρτσελόνα ανησυχώ περισσότερο για τη θεσμική κρίση που βλέπω παρά για την οικονομική κατάσταση. Όλοι όσοι φτάνουν (στο κλαμπ) σπιλώνουν όσους προηγούνται της ηγεσίας. Έχουμε τα στοιχεία τους, η Μπαρτσελόνα δεν ήταν νεκρή, αν ήταν θα μπορούσε να είχε λάβει δάνειο άνω των 500 εκατομμυρίων. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση, αν και είναι σίγουρα σε χειρότερη συγκριτικά με τη Ρεάλ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τέμπας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ