ΑΕΚ

Τέλος ο Τζαβέλλας από την ΑΕΚ

Τέλος ο Τζαβέλλας από την ΑΕΚ
Ο Γιώργος Τζαβέλλας ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, μιας και δεν θα ανακοινωθεί το συμβόλαιό του. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ευχαρίστησε τον 35χρονου στόπερ για τη συμβολή του στην ομάδα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελεί οριστικά παρελθόν από την ΑΕΚ. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η παρουσία του 35χρονου διεθνούς στόπερ, μιας και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του και δεν θα επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η Ένωση ευχαρίστησε τον Τζαβέλλα για όσα προσέφερε στην ομάδα και κυρίως στη συμβολή του για την κατάκτηση του νταμπλ. Παράλληλα του εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι κάνει στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως με τη λήξη του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα στις 30 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η παρουσία του διεθνούς κεντρικού αμυντικού στην ομάδα μας.


Ο Γιώργος Τζαβέλλας τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ στη διετία που βρέθηκε μαζί μας και είχε πολύ σημαντική συμβολή στην τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ της σεζόν 2022-23.

Αποτελεί πλέον μέρος της ιστορίας της ομάδας μας και του ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλα!
".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ