PREMIER LEAGUE

Τέλος ο Ρανιέρι από την Γουότφορντ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Γουότφορντ στην Premier League κόντρα στην Τότεναμ | 1 Ιανουαρίου 2022
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Γουότφορντ στην Premier League κόντρα στην Τότεναμ | 1 Ιανουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Μόλις τρεις μήνες άντεξε στον πάγκο της Γουότφορντ ο Κλαούντιο Ρανιέρι, με την ομάδα της Premier League να αποφασίζει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή και να ψάχνει ήδη για το διάδοχό του.

Η Γουότφορντ εμπιστεύτηκε λίγο μετά την έναρξη της σεζόν τον Κλαούντιο Ρανιέρι για να την κρατήσει στην κατηγορία των μεγάλων όμως ο χρόνος έδειξε πως ο Ιταλός ήταν μία αναλώσιμη λύση για τους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο.

Η βαριά εντός έδρας ήττα από την Νόριτς (0-3) την περασμένη Παρασκευή, η οποία άφησε τις σφήκες στην 18η θέση και στο -3 από τη γραμμή της σωτηρίας, αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Ρανιέρι, με τον πρωταθλητή Αγγλίας του 2016 με την Λέστερ να αποχαιρετάει το Vicarage Road μετά από τρεις μήνες παραμονής σε αυτό όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "Athletic".

Στο διάστημα της παρουσίας του στο τιμόνι της Γουότφορντ μάζεψε συνολικά επτά βαθμούς (νίκες με Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ισοπαλία με Νιούκαστλ), με τον Ρανιέρι να αποχωρεί έτσι από τέταρτη διαφορετική αγγλική ομάδα έχοντας διατελέσει στο παρελθόν προπονητής των Τσέλσι, Λέστερ και Φούλαμ.

Σημειώνεται πως η Γουότφορντ θα αναζητήσει τώρα τον τρίτο προπονητή της μέσα στη σεζόν αφού πριν τον Ρανιέρι είχε βρεθεί στον πάγκο της στην εκκίνηση της σεζόν ο Χίσκο Μουνιόθ, με το Ισπανό να αποχωρεί στις 3 Οκτωβρίου έχοντας την ομάδα του στην 14η θέση της Premier League.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ