ΣΚΩΤΙΑ

Τέλος ο Εντσάμ από την Σέλτικ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ
Ο Ολιβιέ Εντσάμ DAVID VINCENT/ASSOCIATED PRESS

Η Σέλτικ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος είχε απασχολήσει την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα.

Παρελθόν από τη Σέλτικ αποτελεί και επίσημα ο Ολιβιέ Εντσάμ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ, δίχως να προχωρήσει η υπόθεση, ωστόσο με τα νέα δεδομένα το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 25χρονο Γαλλοκαμερουνέζου μέσο ενδέχεται να αναθερμανθεί.

Ο νέος προπονητής της Σέλτικ, Άγκελος Ποστέκογλου ήθελε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Εντσάμ, ωστόσο δεν κατάφερε να τον "επανεντάξει" στο σύνολο των Κελτών, με αποτέλεσμα να μένει ελεύθερος.

Ο Εντσάμ το Σάββατο (31/07) δεν παρακολούθησε από κοντά τη φιλική αναμέτρηση της Σέλτικ, επιλέγοντας να δει από κοντά τη φιλική αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Βιγιαρεάλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εντσάμ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Μαρσέιγ στο δεύτερο μισό της σεζόν, δίχως να καταφέρει να στεριώσει στους "φωκαείς".

Ο Εντσάμ με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στη Σέλτικ για αυτά τα υπέροχα τρία χρόνια που ήμουν εκεί. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, το σταφ, τους παίκτες και όσους δουλεύουν στην ομάδα".

"Τέλος θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους υποστηρικτές μας που ήταν πάντα εκεί στο πλάι μας. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον".

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ