ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μπουμσόνγκ

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μπουμσόνγκ
INTIME SPORTS

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Γάλλο άσο να λύνει το συμβόλαιο του με το Τριφύλλι μετά από τρία χρόνια στους πράσινους.

Η πρώτη αποχώρηση ποδοσφαιριστή που δεν υπολογιζόταν στον Παναθηναϊκό και ίσως ήταν και μια από τις πιο δύσκολες. Ο λόγος για την λύση του συμβολαίου του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ο οποίος μετά από τρία χρόνια στο Τριφύλλι θα αποχωρήσει από τους πράσινους.

Ο "Μπουμ" βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί με τον εκπρόσωπο του και την μητέρα του και μετά από αρκετή ώρα συνομιλιών με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων Νίκο Νταμπίζα έβαλε την υπογραφή του στη λύση της σύμβασης του με το Τριφύλλι.

Η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Γάλλο για την συνεργασία των δυο πλευρών και του εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζαν Αλαίν Μπουμσόνγκ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Ο Γάλλος αμυντικός ο οποίος ήρθε με πολύ μεγάλες περγαμηνές το καλοκαίρι του 2010 στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στο Τριφύλλι είχε 63 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ πέτυχε και τέσσερα γκολ με την πράσινη φανέλα σε παιχνίδια πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ