ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ

Τέλος από την εθνική Ουρουγουάης ο Όσκαρ Ταμπάρες έπειτα από 15 χρόνια

Ο προπονητής της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες
Ο προπονητής της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες © 2019 CARLOS GONZALEZ / AP IMAGES

Η ομοσπονδία της Ουρουγουάης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Όσκαρ Ταμπάρες έπειτα από 15χρόνια στον πάγκο της σελέστε, εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Έπειτα από 15 χρόνια, οκτώ εβδομάδες και μία εβδομάδα ο κύκλος του Όσκαρ Ταμπάρες στον πάγκο της εθνικής Ουρουγουάης έκλεισε. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι ο 74χρονος προπονητής απολύεται.

Ο λόγος είναι τα αρνητικά αποτελέσματα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο κίνδυνος η Ουρουγουάη να μείνει εκτός της διοργάνωσης του Κατάρ. H σελέστε έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται στην 7η θέση με 16 πόντους στο -1 από τις προνομιούχες θέσεις.

Το όνομα του Ταμπάρες ήταν συνυφασμένο με την Ουρουγουάη, της οποία βρισκόταν στον πάγκο από τις 21 Μαρτίου του 2006 με 181 παιχνίδια στην "πλάτη" του. Ήταν μάλιστα η δεύτερη του θητεία στη σελέστε, καθώς είχε διατελέσει ξανά προπονητής για 20 παιχνίδια από το 1988 έως το 1990.

Με την Ουρουγουάη έφτασε στην κατάκτηση του Copa America του 2011, ενώ το 2010 είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής. Ήδη ακούγεται το όνομα του Ντιέγκο Αγκίρε για την αντικατάστασή του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ