ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου: Τις 17 έφτασαν οι συλλήψεις για τα επεισόδια

Επεισόδια σε αστυνομικούς και οπαδούς στον τελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Επεισόδια σε αστυνομικούς και οπαδούς στον τελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ INTIME

Δικογραφία σε βάρος 17 ατόμων σχηματίστηκε για τα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου. Κατασχέθηκαν 18 βεγγαλικά, 12 ναυτικές φωτοβολίδες, 10 καπνογόνα, 10 βεγγαλικά με φυτίλι και δύο πυρσοί.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη το Σάββατο (21/5) στο Ο.Α.Κ.Α. από τις αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιήθηκαν συνολικά 17 συλλήψεις ατόμων, για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων, πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, μεταξύ των ομάδων "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ".

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Μετά από ελέγχους, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 βεγγαλικά, 12 ναυτικές φωτοβολίδες, 10 καπνογόνα, 10 βεγγαλικά με φυτίλι και δύο πυρσοί.

Όσα κατασχέθηκαν από την Αστυνομία στο πλαίσιο των συλλήψεων μετά τον τελικό Κυπέλλο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Όσα κατασχέθηκαν από την Αστυνομία στο πλαίσιο των συλλήψεων μετά τον τελικό Κυπέλλο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ΕΛΑΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα, με την αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων στα επεισόδια, τόσο εντός όσο και εκτός του Σταδίου, συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: news24/7.gr

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ