ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου Λουξ 2022, Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με Ιωαννίδη στην κορυφή

Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει για το 1-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία
Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει για το 1-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Με 4-2-3-1 και Ιωαννίδη στην κορυφή παρατάσσονται οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, με τους πράσινους να γνωστοποιούν την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς της χρονιάς. Με 4-2-3-1 και τον Ιωαννίδη στην κορυφή παρατάσσονται οι πράσινοι.

Ο Καρλίτος προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο, ενώ από εκεί και πέρα ο Σέρβος τεχνικός δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, παρατάσσοντας τους πράσινους χωρίς εκπλήξεις.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

Αναπληρωματικοί: Διούδης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Σάντσες, Κουρμπέλης, Σάρλια, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Μη χάσετε τη Game Night στις 22:00 για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ