ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Tελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στις 7 Απριλίου η οριστική απόφαση για ημερομηνία και γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα

Tελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στις 7 Απριλίου η οριστική απόφαση για ημερομηνία και γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα
INTIME

Η τοποθέτηση των εθνικων εκλογών στις 21 Μαΐου είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί "στον αέρα" ο τελικός του Κυπέλλου που ήταν να γίνει μία ημέρα νωρίτερα, με την οριστική απόφαση για τον χρόνο και τόπο διεξαγωγής να λαμβάνεται στις 7 Απριλίου.

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ήταν προγραμματισμένος για τις 20 Μαΐου όμως η επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνουν οι εθνικές εκλογές στις 21 του ίδιου μήνα έφερε ανατροπή σκηνικού και δεδομένων, με τη χρονική μετατόπιση του τελικού να θεωρείται δεδομένη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτή τη στιγμή παραμένει ερωτηματικό τόσο ο χρόνος διεξαγωγής του αγώνα όσο και ο τόπος που θα λάβει χώρα το μεγάλο αυτό ποδοσφαιρικό ραντεβού, με την 7η Απριλίου να είναι η ημερομηνία που θα παρθεί η οριστική απόφαση για την ημερομηνία καθώς και τον τόπο διεξαγωγής του τελικού.

Σημειώνεται ωστόσο πως η εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων ήταν πως αν γίνονταν εκλογες στις 21 Μαΐου, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα μετατοπιζόταν χρονικά κατά μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο ο αγώνας να λάβει χώρα στις 27 Μαΐου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ